Начало / ОБЩЕСТВА / Русия отписва над 20 милиарда долара африкански дълг

Русия отписва над 20 милиарда долара африкански дълг

За разлика от своите западни „партньори“, които принуждават своите клиенти да продължават да капитулират чрез обременителен дълг, Русия освободи африканското население от задължението си за над 20 милиарда долара и обеща допълнително да удвои икономическото си сътрудничество с континента в обозримо бъдеще.

“Това беше не само акт на щедрост, но и проява на прагматизъм, защото много от африканските държави не бяха в състояние да плащат лихва по тези заеми”, заяви  Путин пред ТАСС в навечерието на срещата на върха Русия и Африка.

По време на обсъждането на форума Русия-Африка в Сочи, той призова търговията между Русия и африканските страни да бъде удвоена през следващите четири до пет години.

Първата по рода си среща между Русия и Африка доведе повече от 50 африкански лидери в Сочи преди повече от седмица, чудесен знак за продължаващото изместване на геополитическото влияние и икономическата мощ от Запад на Изток.

Русия активно предлага икономическо сътрудничество и трансфер на технологии в Югоизточна Азия и Африка без прикрепените обичайни контури и при по-приемливи условия. 

П/С: Всъщност можете да участвате в осакатяването на организираната престъпна кабала на “Deep State”, като в същото време се наслаждавате на свободата на здравеопазването, като бойкотирате Биг Фарма (Виж тук) завинаги.  

Virutron ™ Pro

Ако можем да поразим електрически всички видове вируси в кръвообращението си по всяко време и навсякъде, за какво са ни нужни ваксини? С това устройство и адекватно количество прием на вода, тялото ви може да се отърве от рака сред много други заболявания, от които може да страдате и никога повече да не страдате от вирусни инфекции през живота си.

Относно Петър Симеонов

Автор е на българската документална поредица "Сериозно за НЛО". Занимава се усилено с разпространение на информация свързана с аномални явления. Защитник е на реалните видео документи свързани с НЛО. Изградил е собствен интернет портал специализиран само за българи с идеята за отсяване на истинската от фалшивата информация по темата. НЛО изследовател от 20 години. Пацифист и усърден защитник на природата, истината и вярата в свободата на човешкото въображение.

Вижте също

Душата се въплъщава в тялото на седмата седмица от бременността.

Д-р Рик Страсман намира увлекателни съвпадения между развитието на човешкия плод и описанията на Тибетската …

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.