Начало / Артефакти / Руска въгледобивна мина открива мистериозен обект, който изглежда като летяща чиния

Руска въгледобивна мина открива мистериозен обект, който изглежда като летяща чиния

 

Наскоро излязъл на бял свят видеоклип разкри артефакт с дисковидна форма, който наподобява идеален НЛО, е открит погребан във въгледобивна мина в Русия. Руските държавни медии твърдят, че странното нещо с форма на НЛО е намерено във въглищната мина в Кемерово, кв. Белово.

Според “Russia Today”, НЛО е с размери 3,9 фута или 1,2 м и тежи около 200 кг. Това откритие беше подкрепено и от кратко интервю с неназован мъж, който твърди, че е помогнал за откриването на НЛО.

Той казва, че водачът на багера го е информирал, че е открил странен предмет в пласт на въглищен слой. Когато пристигнал и започнал работа във въглищния басейн, той забелязал необичаен предмет. Отначало той смятал, че това е щит от древността за отбрана, но когато го извадили с колегите изцяло, забелязали, че е с идеалната форма на съвременното ни разбиране за летяща чиния.

Той предполага, че това може и да е някакъв предмет за хвърляне, тъй като според спорни теории, някога в далечното минало е съществувала възможността древните да са били по-големи от нас. Той казва още, че е напълно възможно и да бъде миниатюрно копие, създадено от древни хора, които са били свидетели на космически кораби в небето.

 Относно Петър Симеонов

Автор е на българската документална поредица "Сериозно за НЛО". Занимава се усилено с разпространение на информация свързана с аномални явления. Защитник е на реалните видео документи свързани с НЛО. Изградил е собствен интернет портал специализиран само за българи с идеята за отсяване на истинската от фалшивата информация по темата. НЛО изследовател от 20 години. Пацифист и усърден защитник на природата, истината и вярата в свободата на човешкото въображение.

Вижте също

COVID-19: Какво знаем досега за новия коронавирус?

Заразна респираторна болест, която за първи път беше открита в Китай през декември 2019 г., …

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

You cannot copy content of this page