Начало / ДОКУМЕНТАЛНИ ФИЛМИ / САМИ ЛИ СМЕ ВЪВ ВСЕЛЕНАТА?

САМИ ЛИ СМЕ ВЪВ ВСЕЛЕНАТА?

 

150px-ZechariaSitchin peshakoff studio
Захариа Сътчин

Насладете се на една вечер със Захариа Сътчин, библейски учен и експерт по шумерските епични поеми. В интервю с Джон Ван Аукен (John Van Auken) относно различните древни цивилизации, Сътчин изнася серия от лекции върху теорията си за 12-тата планетата, предоставяща обширни данни и извънредни илюстрации, които подкрепят неговите заключения. Той говори за анунаките, които обитавали Земята в дълбока древност, за техните летателни възможности и къде може да се намират останките от техните летателни апарати днес. Сътчин е един от изследователите, които успяха в рамките на няколко свои изявления, да променят виждането ни за зараждането на човешкaта цивилизация. Той разказва за войни и използването на ядрено оръжие още през 20 024 г. пр.н.е., и как потопа накрая принуждава анунаките да се върнат на собствената си планета. Сътчин уточнява също и деня на Страшния съд и края на времето, преди които ще се случват различни събития. Ако се интересувате от древните мистерии и произхода на Земята, то това е един от документалните филми, който не трябва да пропуснете!
Пожелавам Ви приятно гледане!
Относно Петър Симеонов

Автор е на българската документална поредица "Сериозно за НЛО". Занимава се усилено с разпространение на информация свързана с аномални явления. Защитник е на реалните видео документи свързани с НЛО. Изградил е собствен интернет портал специализиран само за българи с идеята за отсяване на истинската от фалшивата информация по темата. НЛО изследовател от 20 години. Пацифист и усърден защитник на природата, истината и вярата в свободата на човешкото въображение.

Вижте също

ТАЙНИТЕ НА ЕКЗОПЛАНЕТИТЕ / Извънземни в древността Еп22/С14

През последните 20 години хиляди потенциално обитаеми екзопланети са открити извън нашата Слънчева система. Възможно ли …

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

You cannot copy content of this page