Начало / Без категория / СЕНАТОРИ ПОЛУЧИХА КЛАСИФИЦИРАН БРИФИНГ ЗА НАБЛЮДЕНИЯ НА НЛО

СЕНАТОРИ ПОЛУЧИХА КЛАСИФИЦИРАН БРИФИНГ ЗА НАБЛЮДЕНИЯ НА НЛО

“Преди да поставя този доклад, бих искал да благодаря на всички, които ми писаха, че са доволни от информацията в сайта. И за хубавите им думи, че това място в интернет на тази тема е най-обективното в България. Благодаря Ви още веднъж.” /П.Симеонов/

Вашингтон (CNN)Група американски сенатори, включително заместник-председателят на комисията по разузнаване на Сената, получиха в сряда брифинг за поредица от съобщавани сблъсъци на американския флот с неидентифицирани обекти, според съветник от Конгреса.

“Ако пилотите над Океана или другаде съобщават за опасности при полет, които пречат на обучението или ги излагат на риск, тогава сенатор Уорнър иска отговори. Няма значение дали са метеорологични балони, малки зелени човечета или нещо съвсем друго – не можем да искаме от нашите пилоти да излагат ненужно живота си на риск, ”каза за CNN Рейчъл Коен, говорител на сенатора на Демократична Вирджиния, Марк Уорнър.
Сенатор Марк Уорнър след брифинга за НЛО – 21 юни 2019 г.
Джоузеф Градишър (Joseph Gradisher), говорител на заместник-началника на военноморските операции за информационна война, също потвърди, че брифингът е направен в изявление пред CNN в четвъртък.
Вчера военноморските сили наистина се срещнаха със заинтересовани членове на Конгреса и служители в сряда, за да предоставят класифициран доклад за идентифициране на тези заплахи за безопасността и сигурността на нашите авиатори“, каза той.
“Последващите дискусии с други заинтересовани служители са били насрочени за четвъртък, 20 юни. Служителите на Военноморските сили ще продължат да информират заинтересованите членове и служители от Конгреса. в тези брифинги ”, добави Градишър.
Брифингът за първи път беше докладван от Politico .
Президентът Доналд Тръмп наскоро потвърди, че е бил информиран за докладите на пилотите от флота, които забелязват неидентифицирани летящи обекти.
“Имах една много кратка среща по него (доклада)“, каза Тръмп пред ABC News в интервю, което излъчи в неделя. – Но хората казват, че виждат НЛО, вярвам ли? Не особено.
Няколко пилоти съобщиха на Ню Йорк Таймс в статия, публикувана през май за многобройни срещи с НЛО без видими двигатели или изпускателни струи видими и в инфрачервения диапазон. (В следващото видео, може да видите видеозапис на Чилийските ВВС. Повече за този случай (Виж тук).
През април Военноморските сили въведоха насоки (Виж тук) на пилотите си да съобщават за необясними събития, за да могат военните да следят какво може или не може да се случва в небесното пространство над Съединените Щати.
Служител на военноморските сили каза пред CNN, че военноморските сили не смятат все още окончателно, че извънземен интелигентен разум прелита с неразбираема за съвременната наука днес технология над и около въздушното пространство на САЩ. Но имаше “редица съобщения за неупълномощени и / или неидентифицирани въздухоплавателни средства, влизащи в различни военно контролирани зони и определени въздушни пространства през последните години”, се казва от военноморския флот. Което звучи, като объркващо противоречие във вътрешните среди на ВВС по този въпрос. Военноморските сили казаха още, че тези “нахлувания” представляват риск за сигурността и риск за безопасността.От съображения за сигурност, Военноморските сили и ВВС приемат тези доклади много сериозно и разследват всеки доклад”, се казва в изявлението.

За български превод, използвайте бутона долу, в дясно на плеъра.

ТВ-осведомеността в България по тези въпроси е все още на манипулативно и ниско ниво. Но в световен мащаб водещите медии никога не могат да се върнат и да отхвърлят всички наблюдения на военни и пилоти през последните 75 години и всички ние трябва да направим всичко възможно, за да се уверим, че няма да им бъде позволено да забравят това от сега нататък. Вратата към Оповестяване е вече леко отворена, но не и напълно. Всички тези събития през последните две седмици, са началото на глобално оповестяване за присъствието на много по-висш интелигентен разум във въздушното пространство на планетата. Нови видео доказателства, заснети от станция “МИР” подсказват, че Неидентифицирани Обекти прелитат от и към земното кълбо. Те се движат със свръхзвукови скорости, далеч надвишаващи нашите технологични възможности и се движат против познатите ни физични закони.
А този доклад беше подготвен за вас от: Петър Симеонов
UAP заснет във Флорида. гард Панама от сравнително близко разстояние на 26 септември 2011 год. от разсекретен полицейски доклад. Flordia Panama City – AAV – UFO
Източник: CNN 


Разсекретени доклади подготвени за читателите на сайта от целия свят:
FBI Memo: vault.fbi.gov
General Twining Letter: www.nicap.org
declassified USAFE 14 doc: www.nicap.org
paper – physical evidence: Lo5ZJRbKAX
UK Files: nationalarchives.gov.uk
UK Reports: www.gov.uk
French Files: archive.org
Spain Files: BVMDefensa
Canada Files: www.bac-lac.gc.ca
Australian Files: www.naa.gov.au
Brazil Files: BrazilianUFOFiles
Denmark Files https:DanishUFOFiles
New Zealand Files: NewZealandUFO
200 cases in Spain and Portugal: cufos.org
Cases involving vehicle interference: www.cufos.org
The Hynek Ufo Report: http: www.cufos.org
Cases with Physical Traces: Physical_Traces.pdf
A Study on secondary Effects: cufos.org
CIA Remote viewing Mars: CIA-RDP96-00788R001900760001-9.pdf


Относно Петър Симеонов

Автор е на българската документална поредица "Сериозно за НЛО". Занимава се усилено с разпространение на информация свързана с аномални явления. Защитник е на реалните видео документи свързани с НЛО. Изградил е собствен интернет портал специализиран само за българи с идеята за отсяване на истинската от фалшивата информация по темата. НЛО изследовател от 20 години. Пацифист и усърден защитник на природата, истината и вярата в свободата на човешкото въображение.

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.