Начало / ФАЛШИФИКАЦИИ / СНИМКАТА НА САМОЛЕТ С ИЗВЪНЗЕМНА ТЕХНОЛОГИЯ ОТ ЕДУАРД СНОУДЪН Е ИЗМАМА

СНИМКАТА НА САМОЛЕТ С ИЗВЪНЗЕМНА ТЕХНОЛОГИЯ ОТ ЕДУАРД СНОУДЪН Е ИЗМАМА

В рубриката “Фалшификати” на сайта, съм си поставил за цел да разкривам явни измами и фалшификати, които се тиражират в интернет пространството от съмнителни източници. Днес дезинформацията е на всякъде и точно за това трябва да бъдем бдителни. На мен лично няколко човека ми изпратиха тази информация и както винаги се заех да я проуча по-подробно. Както и се надявах, това се оказа поредната лъжа. Изглежда някой американофили, неистово желаят да покажат в социалните мрежи, колко напред в технологично отношение е голямата, велика и страховита Северна Америка. За да не ви губя времето със силни думи в изречения, направо ще премина към разкриването на измамата.

Edward Snowden fakepeshakoff studio

Тази снимка започна да циркулира в интернет, и се твърди, че е “изтекла” от Едуард Сноудън. Текстът, свързан с изображението, разпространявано онлайн от Кийт Томсън, е както следва:

Според анонимен източник от интернет, това е класифицирана снимка от военна секретна база на САЩ, изтекла от Едуард Сноудън. Източника добавя: “…Тези самолети са били създадени по технология, взета от извънземни космически кораби, които са били открити при катастрофи от администрацията на Труман и са създадени посредством обратно инженерство в Зона 51, Лос Аламос, дълбоко под земята във Военна база Дълси. Те са изстреляни в космоса от свръхсекретна база на остров Диего Гарсия във Филипините. Очаква се пълно разкриване през следващите седмици.”

Останалите глупости, може да прочетете сами в блога на Кийт Томсън (Виж тук).


Отне ми само минути, за да разбера, че това изобщо няма никаква връзка с Едуард Сноудън или още повече, че това на снимката е някакъв супер самолет или каквото там е представено като произведено от ВВС на САЩ.

Това всъщност е компютърна скица на английския художник Алекс Брейди. Той работи по различни проекти на свободна практика. Създава различни концепции за апарати от бъдещето, под формата на скици. Изглежда някой е извадил това изображение от сайта му, и я е публикувал, заедно с пълни измишльотини, на които доста изследователи и притежатели на сайтове с конспиративна тематика се вързаха. Така, че това е доказана измислица и влиза гордо в графата на сайта ми, като доказана “Фалшификация”. Отдолу ще ви оставя линк към страницата на художника. В най долните скици, ще откриете и тази снимка, за която твърдяха, че е на строго секретен космически апарат на САЩ. Трябва да отбележа, че Алекс Брейди няма нищо общо с тази измислица. Той е невероятен талант, за което ще се убедите и сами. (Вижте сами тук).

Alex Brady Art

Информацията подготви: П.Симеонов


Относно Петър Симеонов

Автор е на българската документална поредица "Сериозно за НЛО". Занимава се усилено с разпространение на информация свързана с аномални явления. Защитник е на реалните видео документи свързани с НЛО. Изградил е собствен интернет портал специализиран само за българи с идеята за отсяване на истинската от фалшивата информация по темата. НЛО изследовател от 20 години. Пацифист и усърден защитник на природата, истината и вярата в свободата на човешкото въображение.

Вижте също

СНИМКИТЕ НА МУМИЯ НА ИЗВЪНЗЕМНО ПРЕДСТАВЕНИ В МЕКСИКО, СА СРАМ ЗА СВЕТОВНАТА УФОЛОГИЯ

С течение на времето, в категорията “Фалшификации” на този сайт, ще поставям и информация за …

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.