Начало / НАУКА / Криптозоология / Странно непознато същество заснето в Индонезия

Странно непознато същество заснето в Индонезия

Това странно същество с призрачни пипала е ужасило семейство, след като го забелязали да пълзи в домът им.

Съществото е заснето с камера, докато пълзяло по тавана и до прозореца на един дом в Бали, Индонезия по време на силна буря.

Собственикът на къщата Хари Тое каза, че създанието, което прилича на ужасяващото “Shadow Monster” от поредицата на Netfix sci-fi horror Stranger Things , изглежда, че търси безопасно място за престой. Отвън бушуваше буря и дъждът се увеличаваше.

 

Той каза: “Ще го оставя в къщата ми, но само за през нощта. Не искам да изплаши гостите ми.”

Хари каза, че не е успял да идентифицира крилатото създание, и добави, че „Изглежда като извънземно. Това не е нещо, което някога съм виждал. Не мисля, че идва от този свят.”

И все пак. За извънземно да говорим е малко прекалено. Но за непознат земен вид е много по-вероятно, за да бъдем обективни. Може би става въпрос за вид молец – макар и един от непознатите. Наскоро учените му дадоха дори фиктивно име – “Creatonotos gangis”. Все още този странен вид е много рядък, за да бъде напълно проучен. Те имат червени или жълти тела, но са най-известни с четирите пулсиращи пипала, които се появяват от задната част, когато се чувстват възбудени и искат да правят секс. Прозрачните и тъмни петна са всъщност ароматни жлези, които изтласкват феромони, а косъмчетата разпръскват миризмата към женските молци. Но тези констатации за сега са все още предположения.

Руските рибари публикуват ужасяващи клипове от странни дълбоководни находки.

Публикацията подготви: П.Симеонов

Източник: thesun.co.uk


Относно Петър Симеонов

Автор е на българската документална поредица "Сериозно за НЛО". Занимава се усилено с разпространение на информация свързана с аномални явления. Защитник е на реалните видео документи свързани с НЛО. Изградил е собствен интернет портал специализиран само за българи с идеята за отсяване на истинската от фалшивата информация по темата. НЛО изследовател от 20 години. Пацифист и усърден защитник на природата, истината и вярата в свободата на човешкото въображение.

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

You cannot copy content of this page