Начало / НЛО / СФЕРА (Орб) заснета на видео, как сменя цветовете си (07.09.2016)

СФЕРА (Орб) заснета на видео, как сменя цветовете си (07.09.2016)

Много интересен видеозапис на така наречените Orbs, или светещи сфери. Реших да го архивирам в сайта ми, защото е наистина показателен за този тип НЛО. Цветовете са наистина пастелни. Както се описват от доста свидетели. Тази сфера е заснета в Северна Калифорния на 7 септември (вчера,сряда). Свидетелите твърдят, че обекта се спуснал от небето, като метеор. Всъщност ето кратък превод на свидетелският коментар: “О, Боже мой, ние нямаме представа какво сме заснели! Що се отнася до”Кълбото”, то дойде право надолу от небето като метеор и след това започна да кръжи. Малко след това, просто изчезна! Намирахме се на 30 мили северно от центъра на Сакраменто! Или на 10 мили южно от Мерисвил, Калифорния, САЩ.”

По принцип не бива да изключваме възможността, това да е кълбовидна мълния. И все пак, поведението, цветовете и продължителността на явлението е съвсем различно от жалките познания на съвременната физика за кълбовидната мълния. Все още не е обяснен произхода на подобен феномен, но въпреки това, скептиците го използват умело, за да опровергаят извънземният му произход. При всички случаи, науката отхвърля тази версия, за да навлезе в други и наистина по-фантастични обяснения. Всъщност вижте краткото видео и Вие.

Информацията подготви: Пешо Симеонов

 

Относно Петър Симеонов

Автор е на българската документална поредица "Сериозно за НЛО". Занимава се усилено с разпространение на информация свързана с аномални явления. Защитник е на реалните видео документи свързани с НЛО. Изградил е собствен интернет портал специализиран само за българи с идеята за отсяване на истинската от фалшивата информация по темата. НЛО изследовател от 20 години. Пацифист и усърден защитник на природата, истината и вярата в свободата на човешкото въображение.

Вижте също

Над 60 процента от американците искат правителството да направи публично достояние информацията, свързана с НЛО

Тъй като през тази година правителството на Обединеното кралство е готово да предостави още една …

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.