Real Time Web Analytics
Начало / ДОКУМЕНТАЛНИ ФИЛМИ / ТАЙНАТА НА МЪЖЕТЕ В ЧЕРНО

ТАЙНАТА НА МЪЖЕТЕ В ЧЕРНО

Peter Simeonov Black & WiteСтранна реакция по повод падането на метеорита над Челябинск показа министър-председателят на Руската федерация Дмитрий Медведев. Той научил за инцидента по време на провеждането на Красноярския икономически форум. “Аз видях днес, че над Челябинска област е паднал метеоритен дъжд. Това е още един символ на нашия форум.” – е казал Медведев. Не толкова отдавна той каза нещо, също толкова странно за извънземните. Попитан за присъствието на извънземните на Земята той отговори: „Колко от тях са сред нас няма да казвам, защото това може да предизвика паника”. Всъщност с днешна дата, Русия е много по-отворена на темата НЛО. Трябва да допълня тук, че западни държави, като Англия, Австралия, Италия, Франция, Испания и др. по-силни икономики, разсекретиха доста от секретните си файлове за НЛО. Естествено само тези, които са с отминала давност. И забележете, най-големия отпор в тази насока е от най-голямата икономика в световен мащаб, Съединените Щати. А повярвайте ми, в техните секретни досиета има доста фрапиращи доказателства за извънземно присъствие на планетата ни. Още повече, че стана ясно от бивши и пенсионирани служители на държавни и военни служби в САЩ, че информацията по тази тема се прикрива от десетилетия с голяма упоритост от малка тайна клика, която е над правителството на Щатите. Русия разсекретиха НЛО файловете си от епохата на социализма. И това все пак до някъде им прави чест, като една от най-могъщите във военно отношение държава с днешна дата. Но въпреки всички модерни технологии, никой от космическите водещи сили днес, не успя да предупреди обществените институции, че към атмосферата приближава не малък метеорит. Представете си, ако той беше много по-голям. И случая с метеорита над Челябинска област в Русия, трябва да ни напомня винаги, колко е уязвимо днес човечеството от подобна космическа катастрофа. Медведев наблегна точно в тази насока на Красноярския икономически форум. Усилията на човечеството днес в глобални мащаби е повече към военнизирането на държави, за да опазят частни икономически интереси, отколкото към опасности към човечеството, които идват от небето и са реална опасност за цялата съвременна цивилизация.

Руският премиер Дмитрий Медведев отговаря на въпрос за извънземните на 8 декември 2012 година …След приключване на интервю в ефир с пет тв журналисти, той продължи да отговаря пред репортерите. Медведев беше попитан от журналистка дали “…на президента се предават секретни документи за извънземни, когато той получава куфарчето с кодовете, необходими за активиране на ядрения арсенал на Русия?”. Най-интересното е, че в този момент глупаво се смееше само журналистка от РЕН ТВ, а самият премиер в същото време се държеше изключително сериозно. Медведев отговори: ”Заедно с куфарчето с ядрените кодове президентът на страната получава специална папка “строго секретно”. Тази папка съдържа информация за извънземните, които са посетили нашата планета … Наред с това, ни се предоставя доклад на секретните служби, които следят активността на извънземните на територията на нашата страна … По-подробна информация по тази тема можете да получите от добре известния филм, наречен “Секретна територия- Тайната на мъжете в черно” … Аз няма да ви кажа колко от тях са сред нас, защото това може да предизвика паника.” Всъщност вижте целият репортаж, цитиран по-горе.

А ето и целия руски документален филм, преведен на български, за който Медведев говори. Много зрители бяха подведени от медиите, че той говори за холивудската продукция “Мъже в черно”. Вече добре познат психологичен похват на електронните средства за пропаганда днес към обществото, казано на шега и осмиване, отклонява от сериозността на темата. Медведев обаче, е напълно сериозен и говори за напълно сериозен документален филм, а това е именно – “Секретни територии – Тайната на мъжете в черно”
Специални благодарности на г-н Тодоров за превода! Приятно гледане!


Относно Петър Симеонов

Автор е на българската документална поредица "Сериозно за НЛО". Занимава се усилено с разпространение на информация свързана с аномални явления. Защитник е на реалните видео документи свързани с НЛО. Изградил е собствен интернет портал специализиран само за българи с идеята за отсяване на истинската от фалшивата информация по темата. НЛО изследовател от 20 години. Пацифист и усърден защитник на природата, истината и вярата в свободата на човешкото въображение.

Вижте също

ЗОДИАКАЛНИЯТ КОД / Извънземни в древността Еп13/С14

През целия древен свят са били изградени структури, които отразяват огледално съзвездията на нощното небе …

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.