Начало / ВИДЕОТЕКА / ТАЙНИ ОБЩЕСТВА / КОДА НА ИЛЮМИНАТИ (1 епизод)

ТАЙНИ ОБЩЕСТВА / КОДА НА ИЛЮМИНАТИ (1 епизод)

ТАЙНИ ОБЩЕСТВА

КОДА НА ИЛЮМИНАТИ
1 епизод

Тайното братство на илюминатите е на светло само в продължение на десет години. Тяхната цел е била единствено членовете на братството да заемат изключително важни позиции във властта, за да създадат нова, по-справедлива държава. Но дали е така. или обратното? Ордена на Баварските Илюминати е забранен още през 1785, а слуховетe, които не могат да бъдат разсеяни са, че “Просветените” все още съществуват в тайна. “Terra X” разследва легендарното братството, като също така проучва други тайни организации, за които се твърди, че имат своите корени в древността.

“ТАЙНИ ОБЩЕСТВА” е немски документален филм от 2013 г.
Те действат в сянка, те са изключително потайни и те практикуват древни ритуали. Тайни общества играят далеч по-голяма роля в ежедневието ни, отколкото ние сме наясно. Публикации като тези на най-продавания автор Дан Браун са ги върнали в центъра на вниманието. Документалният филм от три части, “Тайни общества”, придружава историка д-р Мариан Фюсел в неговото търсене на улики, свързани с най-известните тайни общества в историята и конспиративните теории. Зад затворени врати, клики от най-силните мъже в света формират общества, така тайни и противоречиви, че самите им имена предизвикат страх в сърцата и умовете ни: масоните, илюминатите, Череп и кости. Какви са намеренията на тези тайни общества? Членовете на тези братства са просто невинни жертви на теоретиците на конспирацията или те наистина са недосегаеми елитисти и глобалисти, които контролират света? Един начин да разберете е да се проучат техните загадъчни и тайни истории. Пожелаваме Ви приятно гледане!

 

 


Относно Петър Симеонов

Автор е на българската документална поредица "Сериозно за НЛО". Занимава се усилено с разпространение на информация свързана с аномални явления. Защитник е на реалните видео документи свързани с НЛО. Изградил е собствен интернет портал специализиран само за българи с идеята за отсяване на истинската от фалшивата информация по темата. НЛО изследовател от 20 години. Пацифист и усърден защитник на природата, истината и вярата в свободата на човешкото въображение.

Вижте също

ПРОЕКТ “СИНЯ КНИГА” /4E / 2С (БГ превод)

Hopkinsville Епизод 4 / Сезон 2 Предполагаеми извънземни нахлуват в селски дом в Кентъки, което …

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.