Real Time Web Analytics
Начало / ВИДЕОТЕКА / ТАЙНИ ОБЩЕСТВА / НАСЛЕДНИЦИТЕ НА ТАМПЛИЕРИТЕ (2 епизод)

ТАЙНИ ОБЩЕСТВА / НАСЛЕДНИЦИТЕ НА ТАМПЛИЕРИТЕ (2 епизод)

ТАЙНИ ОБЩЕСТВА

НАСЛЕДНИЦИТЕ НА ТАМПЛИЕРИТЕ
2 епизод

Франкмасоните са може би тайно братство с най-много членове. Техните основни идеали са, според тях, свобода, равенство, братство, толерантност и човечност. Въпреки това, други казват, че това тайно общество има много различни цели, а именно тотална политическа власт. Това е основната причина за това самоналожено в тайна общество, да бъде спрягано в обвинения, че е използвало в миналото престъпни елементи, за да се добере днес в центъра на световното господство над суверенитета на държавите и народите. Зад всяко глобално престъпление, търсете масоните, а не политиците! “Terra X” разследва историята на масоните назад към своите корени.

“ТАЙНИ ОБЩЕСТВА” е немски документален филм от 2013 г.
Те действат в сянка, те са изключително потайни и те практикуват древни ритуали. Тайни общества играят далеч по-голяма роля в ежедневието ни, отколкото ние сме наясно. Публикации като тези на най-продавания автор Дан Браун са ги върнали в центъра на вниманието. Документалният филм от три части, “Тайни общества”, придружава историка д-р Мариан Фюсел в неговото търсене на улики, свързани с най-известните тайни общества в историята и конспиративните теории. Зад затворени врати, клики от най-силните мъже в света формират общества, така тайни и противоречиви, че самите им имена предизвикат страх в сърцата и умовете ни: масоните, илюминатите, Череп и кости. Какви са намеренията на тези тайни общества? Членовете на тези братства са просто невинни жертви на теоретиците на конспирацията или те наистина са недосегаеми елитисти и глобалисти, които контролират света? Един начин да разберете е да се проучат техните загадъчни и тайни истории. Пожелаваме Ви приятно гледане!


Относно Петър Симеонов

Автор е на българската документална поредица "Сериозно за НЛО". Занимава се усилено с разпространение на информация свързана с аномални явления. Защитник е на реалните видео документи свързани с НЛО. Изградил е собствен интернет портал специализиран само за българи с идеята за отсяване на истинската от фалшивата информация по темата. НЛО изследовател от 20 години. Пацифист и усърден защитник на природата, истината и вярата в свободата на човешкото въображение.

Вижте също

Русия отписва над 20 милиарда долара африкански дълг

За разлика от своите западни „партньори“, които принуждават своите клиенти да продължават да капитулират чрез …

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.