Начало / ДОКУМЕНТАЛНИ ФИЛМИ / ТАЙНСТВЕН КОСМОС

ТАЙНСТВЕН КОСМОС

“ТАЙНСТВЕН КОСМОС” е документален филм на Крис Еверард, в който са вмъкнати изключителни видеозаписи на НАСА на автентични НЛО, базирани в космоса. Странни аномалии, заснети по време на мисиите на космическата совалка на САЩ. Вижте зашеметяващи доказателства за НЛО в космическото пространство, както и необясними аномалии в орбитата на Земята. Освен това открийте подробности за протоколите на НАСА, предназначени да скрият наблюдението и анализа на НЛО в космоса. Открийте шокиращите факти за наблюденията на НЛО в пряк изглед от астронавтите на НАСА, получени чрез частно независимо проучване, съсредоточено върху мониторинга и видеозаписа на активността на необясними космически явления, наблюдавани от камери на космическата совалка по време на орбитални полети високо над Земята, което включва и изследванията на Джеф Чалъндър.

В памет на Джеф Чалърър ( 23 март 1953 г. – 3 октомври 2007 г.) и неговия принос в изследванията на НЛО, завършващ с производството на този филм.

Тази история и последователността на научното откритие, която последва, могат да дадат положително доказателство, че в космоса съществува невероятно присъствие на извънземни.Относно Петър Симеонов

Автор е на българската документална поредица "Сериозно за НЛО". Занимава се усилено с разпространение на информация свързана с аномални явления. Защитник е на реалните видео документи свързани с НЛО. Изградил е собствен интернет портал специализиран само за българи с идеята за отсяване на истинската от фалшивата информация по темата. НЛО изследовател от 20 години. Пацифист и усърден защитник на природата, истината и вярата в свободата на човешкото въображение.

Вижте също

ТАЙНИТЕ НА ЕКЗОПЛАНЕТИТЕ / Извънземни в древността Еп22/С14

През последните 20 години хиляди потенциално обитаеми екзопланети са открити извън нашата Слънчева система. Възможно ли …

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

You cannot copy content of this page