Начало / НАУКА / ТЕХНОЛОГИЯ БЕЗ МЪДРОСТ

ТЕХНОЛОГИЯ БЕЗ МЪДРОСТ

ТЕХНОЛОГИЯ БЕЗ МЪДРОСТ Е САМОУБИЙСТВО ЗА ЦЕЛИЯ ЧОВЕШКИ РОД
Човешката раса е сериозно заплашена от науката днес, която е вече извън контрол. Тези тревожни данни ще нарастват с времето и все повече човечеството ще се убеждава в това, от цялата ни планета. Атомната електроцентрала във Фукушима (Daiichi), например, все още съдържа големи количества, ядрено гориво съхранявано в ядрени пръти – излъчващи радиация 85 пъти повече от катастрофата в Чернобил – и тези пръти са шокиращо уязвими от земетресение или повторно цунами, които биха могли да отприщят друга масивна вълна от смъртоносно лъчение.

Фукушима
Авария на АЕЦ Фукушима I (11 март 2011)

Пропагандата от телевизиите по тази тема, винаги сочи с пръст именно към Чернобил (докога ли?), а с тялото си, което е облечено с лъскавите дрехи на корпорациите и рекламодателите, крие най-голямата ядрена катастрофа в мирно време и реалните последствия днес над всеки жител на планетата – Фукушима. Когато мъдреца сочи Луната, глупака гледа пръста му! Между другото аварията в АЕЦ Фукушима I е радиационна авария от VII-ма, най-високата, степен по международната скала за ядрени събития. (Виж тук) Разбира се, преди това, уважавани учени по ядрена енергетика ни уверяваха, че това никога не би могло да се случи. Точно както сега се опитват да ни убедят, че “ГМО са напълно безопасни” или пък, че Roundup хербицид или медицинските антибиотици никога няма да предизвикат някакви нежелани отрицателни странични ефекти. (Широкото използване Roundup сега е довело до появата на superweeds – плевели , точно както употребата на медицинските антибиотици, води до появата на смъртоносни резистентни отклонения или Superbugs ).

Технология без мъдрост е самоубийство.

Самоубийство за целия човешки род. В нашия модерен свят, блестящи учени са получили забележително техническо майсторство, но оперират като безнадеждни прохождащи бебета в областта на философията, етиката и мъдростта. (Това е подходящо описание за Бил Гейтс в частност.) Днешните учени, които се застъпват за ГМО, ваксини, ядрена енергия, изследвания на биологични оръжия и изкуствения интелект са като малки деца с огнехвъргачки , които не разполагат с житейския опит и по-широк поглед, необходим за да осъзнаят в дългосрочен план последиците от техните действия днес. Отново и отново, много ярки умове в областта на “науката”, са доказали, че са крайно неточни в предвиждане на последиците от собствените си експерименти. Например, когато експерименти се объркат, да речем, през 1870 година, учените само унищожават една лаборатория или сграда; но когато експерименти се объркат през 2012 г. (и след това), те са способни да унищожат живота, такъв какъвто го познаваме на нашата планета.

SCIENCE-BANER peshakoffstudio

 

Примери за катастрофални престъпления срещу човечеството от науката.

• По време на ръководената от нацистите стратегия за масово изтребване на евреите през Втората световна война, най-добрите компютърни специалисти на IBM (създадена на 15.06.1911г.), създават ключови технологии, специално за нацистите, които позволиха на Хитлер по – “ефективно” да унищожава затворници и да организира трудови лагери.

• Широкото използване на антибиотици в болниците и във фуража на животните е пълен провал, защото наскоро Световната здравна организация обяви, че нашия свят е навлязъл в “ера на пост-антибиотици”, където антибиотиците са на ръба да станат напълно безполезени. Само преди седмици, известната WHO заяви, че “…това е края на модерната медицината, такава каквато я познаваме.” Това е крайния резултат от пълния провал на науката и всички нейни синтетични, патентовани химикали за лечение на инфекции. “Ерата на антибиотиците е към края си”, пише The Guardian. “Само за няколко поколения, лекарствата, които някога се оказаха чудодейни, днес са бити в неефективност от бактериите, а те са били проектирани да ги нокаутират. Преди, учени приветстваха края на инфекциозните заболявания. Сега, антибиотичен апокалипсис е в полезрението на учените към бъдещето.” (И все пак, удивително, че дори в лицето на пълния провал на антибиотичните лекарства, цялата научна общност категорично отхвърля все още мощните свойства на естествените вещества като колоидно сребро, мед и чесън, за убиване на бактерийте.)

• Цялата история на полиомиелитната ваксина е една крещящо научна измама, подкрепена с документи с невярно съдържание: Ваксините първоначално са били заразени със “стелт” ракови вируси като SV40, и днешната полиомиелитна ваксина действително предизвика парализа при деца. Полиомиелитната ваксина дори не действа, за да спре полиомиелит! В Пакистан, 78 процента от децата, които са били ваксинирани срещу полиомиелит е установено, че вече са били ваксинирани срещу полиомиелит.

• През 2003 г. учени от НАСА неправилно прочетоха данните и поставиха грешен кодиран софтуер в профила на мисия “MARS Orbiter” от което модула се блъсна в червената планета. Въпреки, че това не застрашава Земята по някакъв начин, то е почти сигурно, че замърси Марс със земни бактерии и ДНК фрагменти. Което за нас не означава много, но за бъдещите изследвания на червената планета е пълна катастрофа, защото резултатите няма да бъдат обективни никога повече.Това е само един пример за това, как от невниманието на учените на Земята, вече се замърсява и нашата слънчева система и потенциално застрашават живота на микробите, които може би съществуват и на други планети. Това също е един огромен провал на НАСА в планетарен мащаб, за който обществото не знае.

• През последното десетилетие, така наречения “научен” инженеринг на семена е довело до отприщването на самовъзпроизвеждащо се генетично замърсяване в целия свят, известен като “ГМО”. Днес през 2015 г., ние всички живеем в един глобален експеримент на генното инженерство, който трябва просто да се надяваме, и да се молим, да не се обърка по някакъв начин… Вече, широкото използване на ГМО причинява недостатъчност на определни култури , изчезване от лицето на земята на ценни сортове култури и възхода на устойчиви на хербициди superweeds – плевели. Земеделските производители от цял свят, извършват самоубийства в рекорден брой , след като получат лоша реколта от засаждане на ГМО. Изобщо всеки отрасъл на търговията, в който е включено разпоространението на изкуствени торове, поощрява този глобален експеримент и пряко участва в едно бавно умъртвяване на собственното си поколение.
sCIENCE-KOLAJE-Enstein-Siven• Известният физик Стивън Хокинг, дискредитира научната общност с твърдението му, че човешките същества са “биологични машини”, без съзнание, нямат свободна воля, нямат дух и нямат душа. По собствените му думи: “Трудно е да си представим как свободната воля може да работи, ако нашето поведение се определя от физически закон, така че изглежда, ние сме не повече от биологични машини и че свободната воля е само една илюзия .” – Стивън Хокинг.
Този странен, анти-хуманистичен възглед за реалността, е залегнал много дълбоко в съзнанието на научната общност днес, предоставянето на двусмислие във философската основа, която оправдава средствата за масово убийство на хора, бебета, екосистеми или дори цели светове. Ако свободната воля не е нищо повече от една илюзия, тогава вие не сте отговорни за вашите действия, така че, когато извършваш масово убийство не носиш морална отговорност или кармично следствие. Да убиваш бебета в името на науката е без значение, или вероятно точно това оправдава и обяснява защо жестоки медицински експерименти върху деца, периодически се извършват в името на науката. Това също се премълчава днес от правителства, медии или световни организации и разбира се от световната масонска организация -“Червен кръст”, защото всички те са участници в този нехуманен процес на тихо и зловещо експериментиране върху човечеството. Само за протокола, Джонас Солк, създател на ваксината срещу полиомиелит, е провеждал нехуманни медицински експерименти върху затворници ( според негово оправдание – “били луди”) от затвора в Мичиган – САЩ.

Ширещата се престъпност е добре дошла всъщност за хората, ангажирани в “научни” занимания. Широката общественност не е информирана за това, но много добре е известен факта, че се извършват експерименти със затворници (затворът в Гунтанамо например, който е незаконен и е под закрилата на САЩ), над които рутинно се извършват мъчения и убийства, с оправданието на научната общност, че те ще са “в аванс за научни знания.” Такива рационализации, разбира се, са малко повече от удобна корица за истории от дневния ред на едно наричащо себе си цивилизовано общество, корица със следното заглавие: “Развитието на корпоративните печалби и власт. На всяка цена от човечеството!” (Затворът Гуантанамо е лагер за извънсъдебно задържане със сграда за разпити на САЩ, разположен в залива Гуантанамо в Югоизточна Куба.)

• Днешната фармацевтична промишленост е пряка издънка от режима на нацистка Германия. “Bayer”, например, е една от трите компании, създадени от принудителното разпадане на IG Farben , които са официално признати за участие в престъпления срещу човечеството по време на нацисткия режим. Председателя на “Bayer”, Фриц Меер, бе признат за виновен в геноцид и престъпления срещу човечеството. След като влиза в затвора като военнопрестъпник, той е амнистиран от САЩ по проекта “КЛАМЕР”(повече за Кламер тук) и е върнат на работа в “Bayer”, където отново е назначен като председател и работи необезпокояван, повече от 10 години, до 1961 година! Днес, на челните позиции в “научни” организации като лекарствените гиганти, FDA и CDC са заети от хора с професионални и семейни връзки с осъдени престъпници и евгеници от войната. Много от най-добрите “учени” в университети и изследователски институции открито вярват в идеологията на глобалистите днес за масовото избиване на хора с цел намаляване на населението и по този начин да се “спаси планетата”.
• “Флуорид” е отпадъчен материaл от преработката на изкуствени торове, стомана, от ядрената индустрия и алуминиевата промишленост. Този продукт, за да не се изхвърля е създаден изкуствен ореол над него от фармацевтичната промишленост, като полезен за зъбите на човека или пък за дезифенктант. Ето защо флуорида по този начин се изхвърля съвсем законно в общинските водни запаси в целия свят, а е окончателно доказан невротоксичен химикал, “буламач”, който съдържаща тежки метали, радиоактивни елементи и химични отпадъци, който предизвиква ракови тумори в човешкото тяло и все още продължава силно да бъде препоръчван от “научни”лекари и зъболекари, които съзнателно извършват брутално престъпление, но под закрилата от доходоносна работа, под крилото на големи корпорации, остават и до днес недосегаеми и неразследвани за действията си. Тяхното застъпничество за масовото флуориране на обществеността, дискредитира обаче само собствената им репутация и във времето историята ще покаже, колко невежи и безкрупулни са били заблуждаващите им обществото твъдения днес за флуорида, които противоречат на основните принципи за медицинската безопасност или Хипократовата клетва, която днес е превърната в скрит код на лицемерието.
(Вижте повече инфо за отровата наречена флуорид тук)
За сравнение, как един отпадъчен продукт, се превръща в един от най-продаваните днес е бензина. Бензиновия двигател, та дори и двигателя с вътрешно горене е бил измислен не за да бъде полезен на обществото, а за да се продава отпадъчния продукт от преработката на петрол. Това е именно бензина, отпадъчен продукт при получаване на нафта. Хенри Форд, създава автомобилната си империя, именно от тази измама, а най-смешното е, че тази измама работи перфектно и до днес. Всички ние купуваме боклука на петролните компании, които и без това са едни от най-богатите на планетата. Това също не се знае от обществото и тази измама работи перфектно десетилетия наред. Ето защо иновативни двигатели с алтернативни горива или елeктрическите коли например, са отхвърляни и компроментирани. Малко хора знаят също, че почти всяка година поне двама инженери от различни краища на света изнасят нови форми за добиване на свободна енергия, но те и семействата им веднага са заплашвани от корпоративни частни следователи, които им предлагат щедро възнаграждение срещу правата за патент. Самите инженери нямат друга алтернатива и се “оттеглят от играта”! Примерите за това са стотици, а не десетки. Всички подобни патенти от целия свят, се складират в подземията на Пентагона. Това е тайно споразумение на членовтете от Билдърбъргския клуб. (Виж тук повече инфо за този клуб)

Небрежието в науката днес, заплашва нашето оцеляване като вид утре!
Има безброй други примери на престъпления и катастрофи, които са били извършени в името на “науката”. Докато истинската, автентичната наука е от полза за човечеството, то в днешният и вид на корпоративно доминирана, концентрирана единственно в центъра на мишената за печалби, действително заплашва самото съществуване на човечеството. Разпространете новината. Споделете тази статия, за да защитим бъдещето на човешката раса. Да защитим децата си и внуците си от една “изтрещяла” съвременна наука.

Темата е с продължение!
автор: Пешо Симеонов

Относно Петър Симеонов

Автор е на българската документална поредица "Сериозно за НЛО". Занимава се усилено с разпространение на информация свързана с аномални явления. Защитник е на реалните видео документи свързани с НЛО. Изградил е собствен интернет портал специализиран само за българи с идеята за отсяване на истинската от фалшивата информация по темата. НЛО изследовател от 20 години. Пацифист и усърден защитник на природата, истината и вярата в свободата на човешкото въображение.

Вижте също

COVID-19: Какво знаем досега за новия коронавирус?

Заразна респираторна болест, която за първи път беше открита в Китай през декември 2019 г., …

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.