Real Time Web Analytics
Начало / ДОКУМЕНТАЛНИ ФИЛМИ / “ТИК-ТАК”НЛО Доклада е завършен в 260 страници

“ТИК-ТАК”НЛО Доклада е завършен в 260 страници

peshakoff
Петър Симеонов

Тъй като внимателно следя случая с така наречения “ТикТак НЛО”, който бе кръстен така, поради огромната прилика на НЛО с формата на известните бонбонки “ТикТак”, ще ви представя още интересна информация за този инцидент. В тази статия се постарах да поставя и доста странични препратки, които съм подчертал със светло синьо за хора, които търсят по-обширна информация. Преди това нека ви припомня за какво става въпрос.

След разкриването от Пентагона на видеоклипове на американските военновъздушни сили, наблюдаващи неидентифицирани, необясними летящи обекти, бивш пилот на ВМС излезе с лицето си за да разкрие подробности за срещата си с НЛО. Командир Дейвид Фрейвор, който е бил пилот на флота в продължение на 18 години,  каза пред „Вашингтон пост“ (Виж тук), че е видял мистериозен летящ обект по време на рутинна мисия за обучение над брега на Тихия океан между Сан Диего и Енсенада, Мексико през ноември 2004 г. На Фрейвор е заповядано да направи някаква задача в реални условия “, тъй като са били засечени на радарите неидентифицирани летящи обекти, спускащи се от 80 000 фута до 20 000 фута и след това изчезващи. Аз писах подробна статия за това в този сайт (Виж тук). Можете да си я припомните. С днешна дата имаме актуализация на информацията за този инцидент. Но преди това нека видим един видео откъс от интервюто на Хасковската телевизия Етв, с моя приятел и уважаван от мен НЛО изследовател от Англия, Гари Хеселтайн, който беше лектор и специален гост на международната конференция за извънземен интелигентен живот проведена в Хасково миналата година организирана от Проф. Лъчезар Филипов, под крилото на ЕСКОМ ООД (Виж тук). От над 25 години през които съм разследвал и изследвал документи, истории и свидетелства за срещи с НЛО, може би този инцидент е единствения в който официално от институция като Пентагона се признава за съществуването на интелигентен извънземен разум присъстващ в реално време успоредно с човешката цивилизация. Така, че въпроса, дали съществуват НЛО е вече пределно излишен. Но нека видим мнението на Гари по този въпрос.
Гари Хеселтайн, Петър Симеонов и Пауло Гуизарди
Гари Хеселтайн, Петър Симеонов и Пауло Гуизарди

Рич Хофман (Виж тук) , член на управителния съвет на Научната коалиция за уфология (SCU) (Виж тук), потвърди, че техният доклад за “UAP Tic Tac” от 2004 г., който е свързан с множество срещи на флотски изтребители  F / A-18Fs от самолетоносача “USS Nimitz” с НЛО, е завършен и в момента се провежда партньорска проверка. След като този преглед бъде завършен и са направени необходимите промени, всички ще го прочетем.

Хофман в края на септември миналата година, каза, че докладът е с дължина почти 160 страници. Миналият месец (януари 2019) обаче той уведоми, че дължината вече е набъбнала на 260 страници! Докладът на SCU ще включва интервюта със свидетели на събитията и анализ на наличните доказателства. Това ще включва изследване на видео клипа с НЛО Тик Так (Виж тук) и данни, свързани с неизвестен летателен апарат, който според Кристофър Мелон  (Виж тук) от Академията за изкуства и наука към звездите , се издига до 80 000 фута и след това пада обратно със супер звукови скорости, само в рамките на няколко секунди.

Според уебсайта им (Виж тук), SCU „е мозъчен тръст от учени, изследователи и професионалисти, които се простират между организации, правителства и индустрии, за да научат и публично изследват неизвестни аномални явления, известни по света като НЛО, УСО, UAPs, OVNI и др. Бихте искали да видите пример за нивото на професионализъм и изчерпателност, показани в тяхната работа, проверете техния доклад от 159 страници за Агуадила, Пуерто Рико НЛО, който е заснет на видео от самолета на Министерството на вътрешната сигурност. Тук можете да  гледате  видеоклипа, който не е редактиран . И тук е Хофман в действие по телевизия Open Minds, обсъждайки подробностите на Aguadilla и анализа на SCU с Алехандро Рохас.

Всъщност в основата на тази публикация е един реалистичен поглед върху това как е изглеждала срещата с Tic Tac, реализирана в един чудесен късометражен филм, “The Nimitz Encounters” на Дейв Бити, който преведе специално за вас съмишленика ми и приятел Александър В. Тодоров.

 

 

Допълнителна информация по този случай за ентусиасти и изследователи:

Tic Tac изпълнителен Доклад НЛО – “Въз основа на добре проверени източници от Вашингтон, журналиста Джордж Кнап е предоставил на TTS академия наскоро освободен 2009 некласифициран доклад USG, който включва анализ от различни източници по отношение на взаимодействието с UAP, включително инцидента Нимиц. Докладът отчита различните усъвършенствани сензори, използвани по време на инцидентите, и полученото в резултат на това доказателство, че наблюдаваните напреднали технологии далеч надхвърлят всички известни способности на съвременните, както от САЩ, така и в международен план. ”

Изданието за X-Files от Пако Чиеричи – Тази статия, публикувана в авиационен блог през 2015 г., е първото подробно описание на случилото се по време на главната среща с Tic Tac UAP. И това е чудесно четиво. Дейв Фравор, има една от най-странните авиационни истории на всички времена. Това е история, която се простира в повече от доверие … ”

Пилотният доклад на USS Nimitz за 2004 г . : „Източникът“ на този доклад е добре признат експерт в авиацията и военноморските операции за борба с военноморските сили с разрешение за строга секретност. Има и шест високопоставени офицери от ВВС на САЩ, за които се говори, че са наясно с инцидента.

Колегата на Рич Хофман и членът на управителния съвет на SCU, Робърт Пауъл , беше един от първите изследователи, които миналата година обсъдиха подробности за случая Tic Tac в шоуто на Мартин Уилис . Това интервю е много информативно.

Освен статията на Пако, първото споменаване на детайлите от случая на Tic Tac идва от изследователя и режисьора Джереми Корбел. Той бе интервюиран от Джордж Кнап по радио ¨Coast to Coast AM¨ през октомври миналата година.

Споделяйте тази информация. Ако в основните национални електронни медии днес е пълно с фалшиви новини, глупава прозападна пропаганда, незаконно подстрекателство към кредити и хазарт, излишни материални облаги, енергийна зависимост при наличието на свободна енергия, финансово робство и геополитика, бъдете вие медията и разпространявайте. А ако имате желание да се присъедините към нас, можете да го направите като се абонирате за сайта със символичната сума от 3 евро. Така ще имате достъп и до невидимата част от сайта. С паричния фонд събиран всеки месец, ще се работи усърдно за превод и представяне на проверена, истинска и реална информация по темите свързани с НЛО. За да бъдем независими се изисква самофинансиране, което може да се случи единствено чрез вас и хората, които ценят нашия труд. Благодарим Ви предварително.

Публикацията подготвиха за Вас: Петър Симеонов и Александър В.Тодоров

Със съдействието на Проф. Лъчезар Филипов и Етв Хасково

Проф. Лъчезар Филипов и Петър Симеонов
Проф. Лъчезар Филипов и Петър Симеонов

ПРОЕКТ “СИНЯ КНИГА”

                

ПРОЕКТ "СИНЯ КНИГА"
ПРОЕКТ “СИНЯ КНИГА”
НЛО – Разкриване на истината /1 еп/
НЛО – Разкриване на истината /1 еп/
БОБ ЛАЗАР: ЗОНА 51 И ЛЕТЯЩИ ЧИНИИ
БОБ ЛАЗАР: ЗОНА 51 И ЛЕТЯЩИ ЧИНИИ
КАКВО СЕ Е СЛУЧИЛО НА ЛУНАТА?
КАКВО СЕ Е СЛУЧИЛО НА ЛУНАТА?

Относно Петър Симеонов

Автор е на българската документална поредица "Сериозно за НЛО". Занимава се усилено с разпространение на информация свързана с аномални явления. Защитник е на реалните видео документи свързани с НЛО. Изградил е собствен интернет портал специализиран само за българи с идеята за отсяване на истинската от фалшивата информация по темата. НЛО изследовател от 20 години. Пацифист и усърден защитник на природата, истината и вярата в свободата на човешкото въображение.

Вижте също

ТРАНС-ИЗМЕРЕНИЯТА / Извънземни в древността Еп11/С14

Може ли паранормалната активност да се обясни със същества, влизащи в нашия свят от други …

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.