Начало / НЛО / Тръмп казва, че е бил информиран за наблюденията на НЛО

Тръмп казва, че е бил информиран за наблюденията на НЛО

Президентът Доналд Тръмп заяви, че е бил информиран за пилотите от флота, които съобщават за повишени наблюдения на Неидентифицирани Летящи Обекти, добавяйки, че не вярва особено в НЛО. Той не за пръв път казва това, но сега за първи път прави публично изявление, че е запознат с програмата на Пентагона за следене и засичане на UAP (Неидентифицирани Въздушни Феномени).

Говорейки с Джордж Стефанопулос от ABC News в интервю (Виж тук) , публикувано в събота /15.06.2019/, Тръмп повдигна вежди и се усмихна невярващо, когато Стефанопулос го попита какво мисли за тези доклади.

– Искам да мислят каквото си мислят – каза Тръмп за пилотите на флота. – Имах една много кратка среща с тях. Но хората казват, че виждат НЛО. Вярвам ли? Не особено.

Военноморските сили наскоро изготвиха нови насоки (За което писах тук) за това как да съобщават за срещи с “неидентифицирани самолети” в отговор на съобщения за сложни летящи апарати, въвеждащи специални групи на военноморските сили, съобщава POLITICO (Виж тук) през април. Пилотите съобщиха, че виждат обекти, летящи на височина 30 000 фута без изпускателни реактивни струи и движещи се със свръхзвукови скорости, според The New York Times (Виж тук).

Пентагонът създаде програма за изследване на НЛО преди повече от 10 години (Виж тук) по посока на Конгреса. Програмата за идентифициране на аварийната заплаха в голяма степен бе подтиквана от бившия сенатор Хари Рийд (D-Nev.) И оперираше с изключително ограничена публична експозиция, макар че не беше класифицирана програма.

Тръмп не изглежда толкова нетърпелив да действа по докладите на пилотите, казвайки на Стефанопулос: “Ще видим.”

Публикацията подготви: П.СимеоновОтносно Петър Симеонов

Автор е на българската документална поредица "Сериозно за НЛО". Занимава се усилено с разпространение на информация свързана с аномални явления. Защитник е на реалните видео документи свързани с НЛО. Изградил е собствен интернет портал специализиран само за българи с идеята за отсяване на истинската от фалшивата информация по темата. НЛО изследовател от 20 години. Пацифист и усърден защитник на природата, истината и вярата в свободата на човешкото въображение.

Вижте също

„ФЕНОМЕНЪТ“ / The Phenomenon (2020)

„ФЕНОМЕНЪТ“ /The Phenomenon (2020)/ е първият документален филм с висока продуцентска стойност, който събра частите …

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.