Начало / ВИДЕОТЕКА / УИКИБУНТОВНИЦИ

УИКИБУНТОВНИЦИ

 

Джон Шиптън

Бащата на арестувания в посолството на Евквадор в Лондон създател на “Уикилийкс” Джулиан Асандж заяви в телевизионно интервю, че задържането на сина му вероятно е било договорено срещу банков заем.

Джулиан бе изтъргуван от Еквадор със САЩ в замяна на заем от Международния валутен фонд и ще остане завинаги в американски затвор, убеден е Джон Шиптън. Той говори за съдбата на сина си в предаването “60 минути” по австралийския Канал 9.

Шиптън сподели, че е шокиран от рязкото влошаване на здравословното състояние на Асандж след задържането му. Последните 7 години австралиецът прекара в посолството на Еквадор във Великобритания и не бе съобщено здравето му да страда.

Според Шиптън Джулиан всъщност е едно “очарователно момче”. Той в никакъв случай не може да е работил за Русия за изборите през 2016-а, убеден е баща му. “Това е абсурд!”, заяви Джон Шиптън, иронизирайки загубата на Хилари Клинтън. “Заради руснаците ли загубихме изборите? Или защото сме глупаци и нарекохме половината американци плачевни? Или защото бях най-лошият кандидат от 40 години насам? Не защото унищожих Либия и се смях като луда на дупката, в която се е окопал Кадафи, така ли? Наистина не разбирам!”, коментира той.

Джон Шиптън добави, че САЩ са били решени да разрушат живота на Асандж, за да демонстрират, че хора като него трябва да бъдат смазани.Относно Петър Симеонов

Автор е на българската документална поредица "Сериозно за НЛО". Занимава се усилено с разпространение на информация свързана с аномални явления. Защитник е на реалните видео документи свързани с НЛО. Изградил е собствен интернет портал специализиран само за българи с идеята за отсяване на истинската от фалшивата информация по темата. НЛО изследовател от 20 години. Пацифист и усърден защитник на природата, истината и вярата в свободата на човешкото въображение.

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.