Real Time Web Analytics
Начало / ОБЩЕСТВА / Илюминати / ХИЛЪРИ КЛИНТЪН ПРЕЗИДЕНТ!

ХИЛЪРИ КЛИНТЪН ПРЕЗИДЕНТ!

Peter Simeonov Black & Wite 200pxМного отдавна се канех да напиша подобна статия. Дори бях готов да сложа подобна информация в третата серия от документалната ми поредица “Сериозно за НЛО”. Но тъй като за това трябваше да удължа филма с още 30 минути, реших да не я слагам. И така и така той беше с предостатъчните, близо три часа. Имаше по-важни неща, които трябваше да останат във времето тогава. Избягвам да се занимавам с политически машинации. За мен днес всичко, което се случва в световен мащаб е една огромна глупост. Няма как хора с липсващ интелектуален потенциал,  да отведат човечеството на пътя, към едно по светло и мъдро бъдеще. Съжалявам да го кажа, но за мен оптимизъм в тази насока няма. Светът ще става все по-зъл и отблъскващ. Някой “интелектуалци” обвиняват системата. Но тази система е създадена от човека. И ако нещо е създадено от човек, то лесно може да бъде променено. За това са нужни обаче толкова усилия, колкото са били нужни за създаването на системата. А тя е създавана с векове. За Новия Световен Ред са били нужни столетия. Това е един ред, в който по-голямата част днес от човечеството вече живее но не го осъзнава. През вековете, чрез тайните общества, тази доктрина се прокрадваше тихо и успешно. Откри даже място, където да създаде собствена държава за осъществяването и. Тази доктрина за Нов Световен Ред плъзна от Съединените Щати. Там, където бяха избити милиони хора от местното население. Един геноцид, който се заглушава от историците. А той е най-кървавия и жесток от цялата история на човешката раса. Днес доктрината за един Нов свят, с единна банкова система, с една религия, с един основен език, под контрола обаче само на шепа алчни съзнания е във вихъра си. Пропагандата се шири в подсъзнанието на повечето от съвременното човечество. Там тя заема трайно място и самото съзнание спира да противодейства. То свиква с нея, като че ли няма друга алтернатива. Това е един нов свят на мрачни бъдещи дни.

В трета серия на “Сериозно за НЛО“, подложих повърхностна информация как това се случва. Че най-демократичната държава днес САЩ (според пропагандата), е най-не демократичната. Там избори изобщо няма. Те са само едно представление за масите. Едно шоу, в което между всички клоуни се поставя една фигура, която изглежда най-нормално, от всички ненормалници около нея. Ако ви поставят три вида жаби, които трябва да изядете сурови, вие ще изберете по-малко отвратителната. Докато около вас храната е в изобилие. Изглежда, ако нямате какво да ядете, бихте изяли и трите жаби. Но проблема е, че някой ви поднася да избирате между отвратителни жаби, докато е седнал на маса от изобилие. Това са корпорациите, а над тях са банковите картели. В САЩ президентите се избират не от избирателите, а от избраните. Президентите са с десетилетия предварително подготвени за тази длъжност. Стратегията е една и тя действа безотказно. Така се случва и днес. Между другото тази невидима корпоративна диктатура се прокрадва във всички, така наречени “млади демокрации” от западния свят. Така е и у нас днес. Имате няколко крастави жаби, от които трябва да изберете най-малко отвратителната. Но все пак трябва да изберете, защото вече този избор стана и задължителен. Това е диктатура. Но в нови дрехи. Добре дошли в Новия Световен Ред. Исках да поставя информация във филма ми, още през 2014 година, че следващия президент на САЩ, ще бъде жена. Тогава се прокрадна информация от хакнати мейли на семейство Рокфелер, в която се загатваше и за името на тази жена. Това беше Хилъри Клинтън. Всъщност Хилъри е близък приятел с това семейство. За Рокфелер, няма да поставям тук допълнителна информация. Всеки запознат със съвременния свят, знае кои са семейство Рокфелер. Те са част от елита, който прокарва идеята за Новия Ред. Но тук ни интересува повече, новия президент на САЩ, Хилъри Клинтън.

Лорънс Рокфелер
Лорънс Рокфелер

През август 1995 г., Лорънс С. Рокфелер (1910-2004) се срещна с Хилъри Клинтън в неговото Уайоминг ранчо. Тази среща е много интересна от две гледни точки. Първата е, че посещението на първата дама тогава, е било лично, но всъщност тя е била следена много внимателно от тайнте служби. Хилъри, дори е била предупредена в бележка, от тогавашният директор на Белия дом за научна и технологична политика, Джак Гибънс. Той пише до нея ” (Рокфелер) …ще иска да говори с теб за интереса му към екстрасензорните възприятия, паранормалните явления и НЛО”. Гибънс пише още, че ще се опита да убеди Рокфелер “да не ви занимава с този въпрос”, и  Хилъри да се съсредоточи, вместо това, повече към научната и технологична политика на администрацията. Рокфелер, продължава той, “не знае, че ние се опитваме да бъдем полезни в отговор на неговите опасения за извънземния произход на НЛО, и че ние поддържаме състояние на отворен ум за такива въпроси, но аз не крия моето убеждение, че ние не трябва да бъдем прекалено отклонени от повечето земни императиви.”  Това е чисто лобистко поведение. И е много тъжно, че и до днес повечето от администрацията на американските президенти разсъждават по същия начин. По важни за тях са финансовите изгодни сделки към определени корпорации, отколкото истината за Извънземното присъствие на планетата. А и самия Гибънс не може да бъде открит дори за коментар. Втората гледна точка на това посещение е от страна на желанието на Лорънс Рокфелер, правителството да изнесе повече информация пред обществото за НЛО. Това е факт, който не бива да се пренебрегва, въпреки лошата репутация пред обществото на семейство Рокфелер. Трябва да отбележа също, че самия Бил Клинтън е бил доста заинтересован от темата за НЛО. Всъщност милиардерът Лорънс Рокфелер, през 1990-те години, спонсорира и финансира редица НЛО-проекти. Най-отличителният сред тях е известен като “Инициативата НЛО на Рокфелер”. Адвоката му Хенри Даймънд, в началото и средата на 90-те години активно участва в подобни проекти на Рокфелер, които са довели до доклад във вид на книга написан от Дон Берлайнер и озаглавена: “Неидентифицирани летящи обекти. Брифинг Докумнет – Най-добрите налични доказателства” , който е завършен през декември 1995 година. Внимание, тук говорим за много влиятелни хора от световния елит. Ако забелязвате, става въпрос за НЛО. Или с други думи, това не са куклите на конци от телевизионния екран, не са научни “авторитети” с купени диломи, не са невежите скептични съзнания от масата ви за гости или от съседния бар. Това са личности, които притежават всичко, което изброих преди малко. Да и хората също! Но те изглежда знаят много повече за извънземния произход на голяма част от срещите с НЛО. Тук ще поставя този документ в PDF формат.(Кликни тук)

Президентът-Клинтън-с-Лорънс-Рокфелер-в-Белия-дом-23-ти-май-1995
Президентът Клинтън с Лорънс Рокфелер в Белия дом, 23-ти май 1995
Писмото на Рокфелер до Гибънс.
Писмото на Рокфелер до Гибънс.

Преди обаче, да продължим с темата за бъдещия президент на САЩ, Хилъри Клинтън, бих искал да се спрем малко повече около обстоятелствата за този документ. Важно е, за да добием една по-ясна картина на това, което се случва за дългосрочен план във високите нива на световния елит. Проектът на Лорънс Рокфелер се координира от Мари Гълбрайт, съпруга на инвестиционният банкер Евън Гълбрайт, който е служил като посланик на САЩ във Франция по време на администрацията на Рейгън. Авторът на първоначалния проект е бил авиационният журналист и дългогодишен уфолог Дон Берлайнер (Don Berliner), чието участие в областта на изследване на НЛО започва в NICAP (Комисия за Национални Изследвания на Въздушните явления) през шейсетте години и по-късно във Фонда за НЛО Изследвания (FUFOR), който в момента и оглавява. Първите стъпки са направени през лятото на 1995 г. от Мари Гълбрайт и Сенди С. Райт от фондацията BSW, която е участвала в ранните етапи на проекта или по-точно за редактиране на документа. Много други хора и институции също са помогнали в изготвянето на доклада, включително SOBEPS (белгийското дружество за изследване на космически явления) и официалното бюрото за НЛО в рамките на Френската космическа агенция CNES (тогава Sepra, сега GEIPAN). Авторските права на документа Брифинг бе дадена на НЛО Разследваща коалиция, образувана от три основни НЛО организации в САЩ, CUFOS (Център за изследвания на НЛО), FUFOR и MUFON (Mutual UFO Network). Документът има писмо за одобрение, с дата 15 Декември 1995, подписан от ръководителите на трите групи в коалицията: д-р Марк Роджър за CUFOS, Ричард Сала за FUFOR, и Валтер Андрус за MUFON. Оригиналното издание на “Брифинг документ НЛО” е напечатано на хиляда копия с основната цел, да бъде изпратен на избрани личности в САЩ и в чужбина.

Копие от документа “Брифинг” е изпратен от Лорънс Рокфелер и до съветника на науката и технологиите на Белия дом, д-р Джон Гибънс, на 29 февруари 1996 г., за който вече споменахме малко по-горе, че е изпращал предупредителни бележки до Хилъри Клинтън. В прикрито писмо, освободено под закона за свобода на информацията, заедно с много други документи, свързани с инициативата за НЛО, Лорънс Рокфелер пише: “… аз спонсорирах този доклад, защото изглежда полезно да се съберат на едно място най-достоверните доказателства за НЛО под формата на доклади на очевидци, официални изявления, както и научни възгледи и констатации. Макар че аз не съм съгласен непременно с всяка констатация и заключение, вярвам, че представените доказателства сочат, че този въпрос заслужава сериозно научно изследване. Към този момент, аз се надявам, че нашето правителство, други правителства и ООН ще си сътрудничат при вземането на всяка информация по този въпрос, която може да има на разположение.” За съжаление, успехът и въздействието на “Брифинг документ НЛО” е било ограничено в реални политически условия. Повечето хора и пресата изглежда, са далеч по-заинтересовани от факта, че Рокфелер е спонсорирал подобни проекти и се интересува от НЛО, отколкото със съдържанието на доклада и неговите политически, военни и научни последици. Голямо изключение в тази насока прави само Франция. Поради широки социални и политически връзки Maри Гълбрайт, когато тя е живяла в Париж като съпруга на американския посланик, са били разпространени много копия на този доклад, включително и към президента Жак Ширак и CNES. Документът Брифинг в крайна сметка се превръща в модел за подобен доклад, изготвен от редица бивши високопоставени военни разузнавачи и френски учени, който формира проучвателна група, наречена COMETA (Комитет за по-задълбочени изследвания), което пък от своя страна доведе до освобождаването през 1999 г. на доста засекретени документи за НЛО на Военното министерство на отбраната на Франция.
В това отношение семейство Рокфелер имат принос. Но ако трябва да се защитават корпоративните интереси на семейството, нещата стоят по съвсем различен начин. Има дори дума за подобно действие. Нарича се лицемерие. Ето защо семейство Клинтън е много близко с фамилия Рокфелер. Американската политика се храни чрез лицемерието. Тя просто съществува, чрез него. И все пак интереса към НЛО от страна на Лорънс Рокфелер има и друга страна. Тъкмо тази лицемерна страна на този интерес за мен е много по-важен. Ако това влиятелно семейство са разбрали от вътрешните си източници от американската политика, достоверна информация за разбит извънземен космически кораб (Например случая в Розуел) във владение на тайна военна клика, мислите ли, че няма да бъдат заинтересувани от това поради личен финансов интерес? Тук става въпрос за технологии, от които може да се направи доста крупен финансов капитал. Ако семейство Рокфелер, имат своите кукли на конци в Сената на САЩ, а нямат достъп до подобна “златна” мина, няма ли да бъдат по-настоятелни в разследванията си, дори и обидени, че за “важни” персони като тях, няма информация от първа ръка за подобни революционни технологии? Разбира се, че да. Начина е да се организира подобен доклад. Да се зашуми малко повече по този въпрос. Надявайки се в създалата се шумотевица, да стигнат до някой, който знае за местонахождението на “съкровището”, преди някой друг да го направи преди тях. Това обяснява и поведението на Клинтън  по време на шоуто на Джими Кимел. Въпроса от Кимел беше свързан с НЛО, а не с въпрос за “Зона 51”. Бил Клинтън обаче насочи отговора си точно към мястото, което най-много го интересува или по-точно интересува семейство Рокфелер. (Вижте тук). Понеже видеото не е преведено, ще се опитам да интерпретирам накратко диалога. В шоуто, Кимел пита Бил: “…ако бях аз, още незавършил да дам президентската клетва, щях да тичам към Белия дом и да настоя да видя всички секретни файлове за НЛО. Искам да знам какво става. Ти направи ли това? ” Бил отговоря: “Нещо такова.” След това Бил Клинтън, незнайно защо се насочва в отговора си точно към катастрофата в Розуел. Той казва, че се е интересувал за предполагаемата катастрофата на НЛО в Розуел, Ню Мексико през 1947 г. и легендата за извънземни кораби, които се намират в далечната и мистериозна строго секретна база “Зона 51” в Невада. И в двата случая, казва той, не е открил нищо интересно. Ето това е и причината семейство Рокфелер да лобира иконгнито за семейство Клинтън, като основни кандидати за президентския пост на САЩ. Нови технологии, които ще напълнят и без това препълнената кошничка на семейство Рокфелер. А те са стари приятелски семейства.

Семейство Клинтън в ранчото на Рокфелер в Уайоминг. 1995 год.
Семейство Клинтън в ранчото на Рокфелер в Уайоминг. 1995 год.

И сега нека се върнем, към посещението на Хилъри Клинтън в ранчото в Уайоминг на Лорънс Рокфелер. Въпреки всички отклонения на Хилъри Клинтън от въпроса, за какво точно са си говорили двамата при това посещение, а от документите, с които ви запознах по-горе става много ясно, че това е била темата за НЛО, от снимките не може да ни убегне интереса на тези фамилии към Неидентифицираните Летящи Обекти или по-точно към извънземният им произход .

На първата снимка виждаме началото на тази твърде “усамотена” среща.

Хилъри и Лорънс Рокфелер в ранчото Уайоминг.1995 год.
Хилъри и Лорънс Рокфелер в ранчото Уайоминг.1995 год.

На следващата разговора е в разгара си.

Хилъри и Лорънс Рокфелер в ранчото Уайоминг.1995 год.
Хилъри и Лорънс Рокфелер в ранчото Уайоминг.1995 год.

И най-интересната, третата снимка, издава несъмнено темата на разговора, който са провели на тази разходка.

Хилъри и Лорънс Рокфелер в ранчото му през 1995 г. на 21 август
Хилъри и Лорънс Рокфелер в ранчото му през 1995 г. на 21 август

Виждаме, че Хилъри държи книга под мишницата си. Ако увеличим и насочим вниманието си към корицата ще получим и нужният ни отговор.

21Aug1995-Rockefeller-Book peshakoffstudio

Това всъщност е книгата на физика и писател Пол Дейвис (Виж тук), ” Сами ли сме ?: Философски Последици от откриването на извънземен живот.” (Виж тук).

Пол-Дейвис.-Сами-ли-сме-Философски-Последици-от-откриването-на-извънземен-живот.Тук отново трябва да стане ясно, че световни и могъщи фамилии се интересуват и знаят много добре за извънземния произход на повечето случаи с НЛО. Аз не се съмнявам, че тази среща, може би е повлияла на много бъдещи събития в историята не само на САЩ, но и в световната история. Ако не е била финансовата подкрепа на семейство Рокфелер, може би Бил Клинтън никога нямаше да стане президент и нещата в световен план, може би щяха да са съвсем различни. Сега обаче нещата са недовършени. Бил не успя да се добере до сърцето на тази така жадувана от семейство Рокфелер извънземна технология. Може би нова информация и информатори на семейството са дали точни координати, къде точно се намират остатъците от разбити извънземни космически кораби. Трябва да подчертая, че тази технология се държи в много тесен кръг от посветени. Това е военен секретен картел, за който говори и бившия военен министър на отбраната на САЩ, Пол Хелиър. И тук е мястото да кажа, че останките от  космическия кораб разбил се в “Розуел” през 1947 година, отдавна вече не се намират в “Зона 51”. Всичко е изнесено, преди ВВС на САЩ официално да признаят съществуването на тази база в Невада. Не забравяйте, че те отричаха дълги години за съществуването и изобщо. Въпреки, че частни сателити показваха снимки, че тя е там. Значи, вие виждате монитора на компютъра пред себе си, но някои ви казва, че това не е монитор и там няма нищо. Вие просто се взирате в нищото. Смешно е. Смешно беше и тогава. Но с времето официално беше потвърдено, че “Зона 51” е факт, реална и работеща строго секретна военна база, в която дори самия президент на САЩ е нямал разрешение да посещава без специален достъп. Това стана ясно от разсекретените документи, още от времето на Айзенхауер. Всъщност, къде са сега останките от инцидента в “Розуел”? Има информация, както казах и по-горе, че те са изнесени малко преди официалното признание за съществуването на “Зона 51” далече не само от Невада, но и от самите Съединени щати. Останките днес се намират в километричната подземна строго секретна база Пайн Габ в Централна Австралия. Това е много сложно подземно съоръжение, което е под прякото командване на Пентагона и ЦРУ. За тази база, както и за много други, съм подготвил видео репортаж, който се надявам да завърша скоро. Но освен да пиша статии, видео клипове, филми, музика и т.н., трябва и да работя, за да мога да поддържам това темпо (до кога ли и аз не знам). Аз не съм финансиран от никого. От една страна е зле за дейността ми, но пък от друга е добре, защото така не съм зависим и съм свободен да казвам нещата, такива, каквито са. Но нека се върнем на темата. Фамилия Рокфелер, няма да оставят тези технологии всъщност, да бъдат използвани от някой друг. Ако има световно правителство в сянка, трябва да бъдете сигурни, че семейство Рокфелер са част от него. Световното правителство в сянка контролират световните процеси и то винаги в тяхна полза, чрез банковата система. Но ако има финансови средства, които не преминават по видимия път през нея, нямат фиктивен надзор и контрол най-вече.
Mossack-Fonesca peshakoffstudioСкандала съвсем скоро с “офшорките” от панамската юридическа компания „Мосак Фонсека“ на Панама, беше предизвикан именно от тях. Всички веднага забелязаха, че американски имена на водещи политици и общественици, нямаше. Трябва да се отбележи тук, че „Мосак Фонсека“ е третата по големина подобна компания. Първите две като, че ли все още са в тайна, но истинските световни престъпници са точно там и американското присъствие в тях е потресаващо. Тази медийна операция, която беше наречена звучно от медиите “Панама Гейт” е всъщност предупреждение на световния елит, именно към тези скрити финансови капитали, които финансират тези секретни военни проекти. Те предупреждават, точно преди изборите в САЩ, че ако нямаме цялата власт, следващия път ще бъдат изложени пред обществото всички американски имена, световни политически играчи, църковни католически и православни институции, които имат офшорни сметки и капитали, чрез тях в страни от третия свят. Хубав ход. И той печели. Това всъщност е предупреждение към потоците с така наречения, “черен бюджет”, чрез който се финансират пък строго секретните военни проекти. С няколко думи, световния елит днес нямат контрол над военните картели от световен мащаб. Те вече имат самостоятелни линии за финансиране. Собствена подземна инфраструктура и т.н, и т.н. (Скоро ще пусна статия и за черния бюджет на САЩ) За това много мога да пиша, заедно с документи, но целта в тази статия е Хилъри Клинтън и интересите, които стоят зад нея и семейството и. Интересите вече започнаха да стават ясни. Опитах се да изясня точно тези неща малко по-горе. Виждате, че съвсем не са прости. Това са огромни кръстословици, в които все още много думи не са ясни. Оставям това на вас. Впрочем, ако сте забелязали, почти на всички по-съвременни бъдещи президенти им е бил задаван въпроса за НЛО. В последните години стана модерно дори, това да се прави във водещи шоу програми. Всичко е шоу, нали така? Всички обещават едно и също. Всеки обещава нещо от рода “Ще извадя каквото има скрито на светло за НЛО”. Но веднага след заемането на длъжността тези обещания остават някъде във времето и всичко започва отначало. Така е днес и с Хилъри Клинтън.

Както забелязахте, това е същия телевизионер Джими Кимел, който през 2014 година попита същото и съпруга на Хилъри, Бил Клинтън. Джими коментира, отговора на Бил тогава, че той погледнал за файловете НЛО и “ЗОНА 51”, но там нямало нищо. В това интервю, ако сте забелязали, отново Хилъри намесва (дали е неволно) базата “Зона 51”. След като вече тази база е официално оповестена за съществуваща и реална военна секретна зона в Невада, кой малоумник, ще остави там извънземни останки или още повече, нещо свързано с изследователска дейност по подобни технологии и биологичен материал. Аз ви запознах вече, къде са прехвърлени тези спорни физически факти. Някой ще се запита, откъде знам за тези неща, след като са толкова секретни. Бих им отговорил, че това са безсънни нощи, дни и месеци на прехвърляне на информация. Разбира се и с чужда помощ, но най-вече и с много четене. Все пак изследователите по света на НЛО си имат канали за прехвърляне на информация. Но до тук. Източниците днес за подобна информация, остават скрити, за собствена сигурност. Всичко днес в интернет се следи, защото остават следи. Един път за статистика, втори път за логистика на масите и трети път за контрол на общественото мнение. В това интервю Хилъри отговаря на Джими Кимел, че ако съпруга и е казал, че там не е открил нищо за НЛО, то “… аз отивам да го направя отново.” Кимел пита: “Ами ако има нещо там?” Хилъри отговоря: “Ако има нещо там, освен ако това не е заплаха за националната сигурност, аз мисля, че трябва да го споделя с обществеността.” Интересен отговор, защото това дискретно означава, че няма да сподели нищо. За САЩ всичко, което не трябва да се знае от данъкоплатците, е информация със заплаха за сигурността.

Но тук в това интервю Хилъри прави нещо, което изненада доста уфолози. Тя обясни, че има ново име за НЛО. И то е, цитирам:”Неочакван Въздушен Феномен (UAP).” Изглежда Хилъри е доста навътре в тази тематика, защото тази абревиатура се използва днес само от ВВС. Той не е нов за уфолозите, но за обществото разбира се е така. Прихващанията на пилотите, радарите и срещите на военните с тези обекти във въздушното пространство са довели до нов термин. (Повече за това тук). Интересно но тази абревиатура отговаря само на обекти, които са засечени във въздушното пространство или атмосферата, а в космоса? Защото и до днес от станция “МИР” се наблюдават неидентифицирани летящи обекти, които се движат с невероятни скорости, прелитат през атмосферата и изчезват в тъмния космос. Изглежда Хилъри е доста подготвена по този въпрос. Но все пак, остава очеваден, големия интерес на корпорациите, които стоят зад Хилъри. Всъщност правителството в сянка е основния кукловод. Те поставят президенти днес. Ако преди поставяха свои кадри и бяха заплашени от пробив на “чужди” за тях кандидат президенти, те прибегнаха до крайността да поставят “черна” глава на Северно-американската нация. Отново добре премислен ход, имайки предвид расистките предразсъдъци в САЩ. Обама направи два мандата. Следващия им полезен ход е бил в действие още при втория мандат на Барак Обама. Ако вече поставихме “черен” за президент, следващия трябва да бъде жена. Така ще изглежда, че САЩ са напълно демократична държава. Ако продължават по същия начин, само и само да имат “свой човек” на най-главния пост в Щатите, Правителството в сянка, може би ще постави за свой кандидат личност с хомосексуални наклонности. За по-следващ някой водач на Ислямска Държава, за да звучи още по-“демократично”. И накрая може би ще “изкарат” някой извънземен от раса, за която не сме чували все още и ще го обявят не само за техен президент, но и за световен лидер на всички народи. Така кръгът се затваря и конспираторите ще млъкнат веднъж завинаги. Смешно е. Но това е в кръга на шегата. Всъщност нека не забравяме, че думата “демокрация” означава в буквален превод “народовластие” или “власт на народа”. Аз лично не виждам в нито една държава с така наречената “демокрация” днес, някаква очевадна власт на народа. Тъкмо обратното. Държавите се контролират от корумпирани политици. Думата “демокрация” изобщо е загубила значението си. Днес глупави журналисти и политици я използват в смисъла на “свободия”. Всъщност това е манипулативен подход на психоаналитици, които стоят зад обществото и манипулират поведението му. Думите губят значението си и така се приплъзва едно общо мнение към хората за нещо, което “уш” е много хубаво, но никога няма да се случи. Замислете се и ще се сетите за много други думи, които са загубили значението си и се използват в медийното пространство за какво ли не. Точно това се случва и с думата “демокрация”. В САЩ няма демокрация, няма власт на народа, но защо ли всички я сочат за най-голямата демокрация, когато тя е най-голямата корпорация? Теодор Рузвелт е казал:

“Председателите са избрани, не избирани.”

Днешните новини, вече са станали шоу програми. А малкия човек, си мисли, че като е гласувал се е отнесъл сериозно за бъдещето на децата си. Радва се на глупостите изречени от избраниците си от телевизионният екран и не осъзнава, че е жертва във времето, което изживява на този свят. Това не е бъдещето на децата му, а тяхното интелектуално убийство. Огледайте се какво се случва днес в нощните клубове и ще видите бъдещето им. Не ви трябва да ходите на врачка. Някои в подобни моменти се сещат за комунизма. Но забравят, че подобна система никога повече няма да съществува. Система, която отрича Божественото начало в човека е обречена. Социализъм е утопия, а най близката алтернатива е капитализма. Демокрация (Власт на народа) никога няма да има, докато на човешката алчност не се сложат юзди.

Рон Пол
Кандидат президент на САЩ, Рон Пол (2016)

Идеята, че изборите в САЩ са нагласени не е нова. В действителност, Рон Пол, един от кандидатите за президент и дългогодишен политик, наскоро се появи по RT News  и каза, че изборите са една гигантска “шарада”. Той каза още, че изборите в САЩ са нагласени и гласуването служи само, за да умиротвори масите. Напълно съм съгласен с него. Звучи ви познато, нали? В България е същото та нали сме “демокрация”. Слагат Ви пред очите няколко крастави жаби и вие трябва да изберете най-не краставата. Вие я избирате, но не виждате, че всички жаби след изборите скачат в един и същ гьол. В Съединените щати дори самият Бърни Сандърс публично заяви, че резултатите от президентската надпревара по същество ще бъде безсмислена, защото корпоративна Америка и най-големите банки ще блокират всяка инициатива, която би отнела властта им.(Виж тук)

В информационното видеото по-долу, журналистката Аби Maртин от предаването The Empire Files  разказва, че Хилъри Клинтън е мотика в ръцете на големи корпорации, за да запази американската империя. Това не е тайна. Семейство Клинтън винаги са близо до компания с милиардери. Това стана ясно от неотдавнашното освобождаване от Wikileaks на нейните имейли, заедно с други доказателства. Там излиза и името Родшилд. В  различни споделени съобщения между тях изтича доста смущаваща информация. А ние разгледахме заедно по-нагоре в тази статия, повече подробности за тази връзка между двете фамилии. Всъщност Аби Мартин заявява във видеото си по-долу:

“В действителност, всеки слой от кариерата на Хилъри показва защо, тя не е кандидат на хората, а мотика на корпорации, които контролират, който и да е президент на САЩ. Бъдещият президент трябва да бъде изпълнителен директор на Империята, и те работят усилено, за да поддържат Хилъри по този път към трона.”

Във видео репортажа тя продължава, като подчертава, че един от най-важните факти, които са скрити от обществото в тази предизборна кампания в САЩ, е , че процесът на супер делегат е напълно унищожителен за демокрацията. Има около 400 делегати, разделени в първични резултати, но има още 700 супер делегати, и те могат да гласуват против волята на хората, за да се гарантира, номинацията за подбраното вътрешно лице. Един глас на един от тези супер делегати е на стойност хиляди гласове на обикновения човек. Не изглежда справедливо, нали?  В САЩ няма справедливост, докато във въздуха се чува тихият шепот на парите. Много от тези хора са бивши и настоящи членове на Конгреса, и още десетки са корпоративни лобисти за големи корпорации като Pfizer например. Те всъщност лобират и набират средства за Хилъри Клинтън, въпреки че малко хора са наясно с това. Други супер делегати зад гърба на Хилъри са петролните лобисти, представляващи ключов фактор, а платените от Клинтън, за да привлекат повече супер делегатски гласове са много повече от това, което виждаме. В България го наричаме просто, “купуване на гласове”. Още ли мислите, че това е демокрация? Ами ако изключим истинското съдържание на думата, ами да, това е “свободия”, но в никакъв случай и свобода, още повече пък народовластие. Аби Мартин отива в много по-подробно разследване, като предоставя доказателства, имена във видео компилацията, която трябва да се види не само от всеки един американски гражданин, но и от всеки, който гледа със страхопочитание към масонската статуя на свободата, която носи светлината на Луцифер. Тук ви оставям видео репортажа на Аби Мартин, за да се уверите, чрез доказателства, които са представени в това разследване как работи политическата машина на Клинтън смазана с няколко милиона долара.

Всички днес са свидетели на Корупцията в президентските избори на САЩ,  в главозамайващи размери. И тук ще направя една малка скоба. Днешната система функционира само и чрез корупция. Когато алчността се подклажда с материални облаги, никой не може да я спре. А не бива да забравяме, че корупцията не се отнася само до финасови средства. Корупция е и когато жена ляга в леглото на шеф, колега или високопоставен, за да се докопа до повече власт. Корупция е, когато за високи постове се следват сляпо чужди интереси. Корупция е и когато купувате стоки, само на големите компании.

дЖЕКИ-ЧАННе случайно в скандала “Панама Гейт”, беше пробутано и името на Джеки Чан. Защо ли? Ами той определи САЩ, като най-корумпираната държава в света. В интервю пред Phoenix TV през 2013 год. той заяви: „Когато говорим за корупция в целия свят, си задайте въпроса: Има ли корупция в Съединените щати? Това е най-корумпираната страна в света!“ (Виж тук). и (Тук). Вълнуващо е да живеем във време, когато все повече и повече хора започват да го осъзнават. Аз обичам да мисля като Бърни Сандърс, който казва, че все още има шанс. Но това може да се случи само ако бъде избран човек като него и в това няма да има никакво съмнение. Шанс в световната диктатура за по-добър свят днес няма. Ако НАТО и ООН , подкрепят най-голямата диктатура, която съществува днес в Турция, след Северна Корея разбира се, и си затваря очите над жестоките престъпления, които се случват там и са дълбоко очевадни, не бива да има никакъв оптимизъм за по-светло бъдеще, дори и за шанс. И най-слепия трябва да е осъзнал, че нещо в света днес е сбъркано. Ако Бърни Сандърс беше в първата редица за кандидат за президент на САЩ, той щеше да създаде някои проблеми на хората, които всъщност контролират Америка. А те няма да позволят това. Така, че Хилъри Клинтън е новия президент на корпоративна Америка. Ако пред вас сложат един нормално изглеждащ кандидат, срещу един самозабравил се милиардер, един палачо, като Доналд Тръп, изкукуригал в курника на корпорациите, естествено е, че ще изберете “нормалния”, още повече ако той е жена, във връзка със модерния днес начин за манипулиране на избора в така наречения “модерен свят”. Но както с жабите, нека не забравяме, че след това, те ще влязат в един и същи гьол. Няма значение от какъв пол е палячото. Няма да има нищо ново за обществото от тайните, които крият Правителство в сянка или “Клика”, както го нарича много по-звучно бившия министър на отбраната на Канада, Пол Хелиър.

Както споменах в тази статия, аз съм независим финансово и не се занимавам с глупава пропаганда. Аз съм защитник на истината, която днес се забутва от умствен мързел под килима, и от немърливи за бъдещето на планетата съзнания. Всеки е свободен да прави, каквото иска. Но не трябва да забравя, че един ден ще трябва да отговаря за глупостите, които е вършил. Глупака казва, че няма живот след смъртта, за да успокои съвестта от злобата си. Ами ако има? И в двата варианта, губещ е глупеца! Той и за това е такъв! Аз мисля, че много малко хора ще се обидят, защото също толкова много хора смятат, че са най-умните в стаята. Трябва да осъзнаем, че животите на голяма част от населението на Земята се контролират от шепа алчни съзнания. Те съществуват и са там. Вие сте долу и ви мачкат. Това може и да ги квалифицира като отделна цивилизация, която е избухнала далеч от нашата собствена, в смисъл, отцепила се цивилизация. Все още във взаимодействие с нашата собствена, защото без нея няма да съществува. Членовете й най-вероятно се движат напред и назад между официалната реалност на тази, в която ние трябва да вярваме, и в друга реалност, която обхваща нови истини и предизвикателства. Изглежда пропукването на тази невидима черупка е в начален стадий, защото играчите, започват битка по-между си. Но една от най-големите заплахи за строителите на Новия Световен Ред не идва от вътре, а от вън. Това е природата. Те се страхуват най-много от природните катаклизми, които лишавайки разглезеното човечество днес от най-елементарните биологични и физически нужди и предмети за оцеляване, ще предизвикат световен колапс на и без това крехката социална система, която са изградили не за добруването на човека, а за лични облаги. Ето защо и геоинженерите работят днес на пълни обороти. Битката с природата обаче е обречена. Победителят е ясен, дори на трона на САЩ да сложат Хилъри Клинтън, природата ще започне своето тихо отмъщение. Честит “нов” президент на Съединените Щати – Хилъри Клинтън.

Джон Калхун (1782-1850)
Джон Калхун (1782-1850)

Ще ви оставя с този цитат от Джон С. Калхун, 7-ми вицепрезидента на САЩ, който е служил от 1825-1832 година. Освен това той е политически теоретик през първата половина на 19 век. Ето какво има да каже по този въпрос: “…А властта се е повишила в правителството повече от самите хора, състояща се от много, различни и мощни интереси, комбинирани в една маса, и я държат заедно и сплотено със силата на по-големия излишък в банките.” (източник)

Надявам се, тази статия да ви е изкарала от еднообразието на деня. Стига на всеки ден злобата му. Не забравяйте, че може да дарите средства по ваша възможност с бутона “Дарения”. Благодаря, че бяхте с мен. Винаги Ваш, Пешо Симеонов!

Още документи от “НЛО Брифинг Рокфелер”

RockefellerLetter 2 peshakoffstudio

RockefellerLetter 3 peshakoffstudio

RockefellerLetter 4 peshakoffstudio

Относно Петър Симеонов

Автор е на българската документална поредица "Сериозно за НЛО". Занимава се усилено с разпространение на информация свързана с аномални явления. Защитник е на реалните видео документи свързани с НЛО. Изградил е собствен интернет портал специализиран само за българи с идеята за отсяване на истинската от фалшивата информация по темата. НЛО изследовател от 20 години. Пацифист и усърден защитник на природата, истината и вярата в свободата на човешкото въображение.

Вижте също

УИКИБУНТОВНИЦИ

  Бащата на арестувания в посолството на Евквадор в Лондон създател на “Уикилийкс” Джулиан Асандж …

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.