Начало / НЛО / ЦРУ разсекрети 12 милиона страници за НЛО

ЦРУ разсекрети 12 милиона страници за НЛО

Пешо Симеонов
Пешо Симеонов

Ако сте в компания от невярващи в извънземното присъствие на планетата ни или започнете разговор за извънземни, започнете с тази новина. Попитайте ги, на кого да вярвате, на ЦРУ или на тях? Веднъж бях казал, че за скептика, дори и летяща чиния да кацне на главата му, той ще каже, че това е новата му сламена шапка. Днес хората са още по-слепи за подобни неща от самата “напреднала” технология. На ум не им минава, че тези технологии се създават за да изпразнят колкото се може повече и без това празните им джобове и глави. Както и да е. Трябва да подчертая, че ЦРУ не е увеселителен парк. Това е най-сериозната световна разузнавателна организация. Така, че ако са разследвали паранормални феномени през изминалите десетилетия, харчейки парите на данъкоплатците, то това е било наистина сериозно. Правят го и днес, бъдете сигурни в това. Аз ще се разровя малко повече в бъдеще в тези разсекретени документи. Ето защо сега ще отразя само новината от 17 януари 2017 година.

Централното разузнавателно управление (ЦРУ) на САЩ за първи път публикува онлайн около 12 милиона разсекретени документа, съобщава БиБиСи. Документите са публикувани след дългогодишни усилия на активисти за достъп до информация и съдебна жалба срещу ЦРУ. Архивите включват разузнавателни брифинги, изследователски доклади, информация за НЛО и изследване на паранормални явления. Целият архив е от почти 800 000 файла с 13 милиона страници. Включва документите на Хенри Кисинджър, който служи като държавен секретар при президентите Ричард Никсън и Джералд Форд, както и няколкостотин хиляди страници анализи на разузнаването и научни открития. Сред по-необичайните архиви са документи от така наречената “Стар гейт програма”, която се е занимавала с психически сили и екстрасензорни възприятия. Има архиви, свързани с изследването на паранормалните способности на израелеца Ури Гелер през 1973 година.

project star gate cia peshakoffstudio
“Стар гейт програма”

Други необичайни архиви са свързани с колекция от информация за летящи чинии. Въпреки че повечето информация е била технически достъпна от средата на 90-те години на XX век, достъпът е бил много труден. Архивите са били достъпни само на четири компютъра в библиотека в Националния архив на Мериленд между 9,00 и 16,30 часа всеки ден.

Неправителствената организация за достъп до информация MuckRock съди ЦРУ, за да принуди агенцията да публикува документи. Процесът продължи повече от две години.

Оставям Ви линк към разсекретените документи тук: www.cia.gov и още инфо тук: www.cia.gov

Трябва да подчертая, че в официалното изявление на разузнавателната агенция не се споменава НЛО, но в самите разсекретени документи информацията за извънземно присъствие, разследване и изучаване на феномена е в доста голямо количество.

Източник на английски (BBC): bbc.com

Източник на български: news.bg

Източник на испански: www.lavanguardia.com


Относно Петър Симеонов

Автор е на българската документална поредица "Сериозно за НЛО". Занимава се усилено с разпространение на информация свързана с аномални явления. Защитник е на реалните видео документи свързани с НЛО. Изградил е собствен интернет портал специализиран само за българи с идеята за отсяване на истинската от фалшивата информация по темата. НЛО изследовател от 20 години. Пацифист и усърден защитник на природата, истината и вярата в свободата на човешкото въображение.

Вижте също

ОБРАТНО БРОЕНЕ ДО РАЗКРИТИЕТО / Извънземни в древността Еп21/С14

Правителствата по света подготвят ли човечеството за най-стряскащото събитие в човешката история – официалното разкриване …

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.