Начало / НЛО / Четири триъгълни НЛО над Пенсилвания

Четири триъгълни НЛО над Пенсилвания

Петър Симеонов
Петър Симеонов

По принцип не съм почитател на НЛО снимки. Особено от последното десетилетие и то по разбираеми причини. Но се спрях на този случай, само поради факта, че е изследван и публикуван в доклад на UFO Network (MUFON). На които пък лично аз имам голямо доверие. Четири триъгълни НЛО се появили в небето над Пенсилвания (САЩ), които били последвани от няколко по-малки сферични обекта, светещи ярко, като звезди на 4 ноември тази година. Свидетелят от Fairless Hills, Bucks County казва, че загадъчните обекти плавали във въздуха без звук на близо 20 фута над съседните домове. Интересното е, че неидентифицираните летящи обекти с формата на триъгълник са били последвани от 20 до 30 звездно-подобни обекта.

ufo pensilvaniaСвидетелят разказва, че е бил с детето си по близка улица на домът им. То се спряло да хване “Pokemon” и изостанало. Свидетелят се обърнал, след като забелязал, че детето му не е с него. За негова изненада и ужас, той видял два големи черни, триъгълни НЛО в смрачаващото се небе зад неговото дете.

 

НЛО.Пенсилвания.САЩ (4.11.2016) Фото на свидетеля
НЛО.Пенсилвания.САЩ
(4.11.2016) Фото на свидетеля
Обработена снимка на свидетеля от "peshakoffstudio"
Обработена снимка на свидетеля от “peshakoffstudio”

Той описва размера на двата обекта като по-големи от къщите, тъй като те се спрели бавно на 20 фута над едноетажните къщи от другата страна на улицата. Той добавя още, че вторият обект се движел на точно разстояние зад първия, плаващ на същата височина. Черните обекти имали солидна червена светлина в центъра с три ярки бели светлини в трите ъгъла.

triangle ufos Pennsylvania peshakoffstudio

Те се отправили на изток и мълчаливо изместили посоката си към югоизток, преди да изчезнат зад дърветата.

Секунди по-късно, свидетелят видял още два триъгълни обекта, плаващи в небето в същата посока от същото място като първите два. Той определил второто наблюдение като дежа вю, все едно, че отново наблюдава събитието, но в малко по-различен ъгъл, защото този път двете НЛО са били малко по-далеч от първите два обекта.

Когато свидетеля и детето му се обърнали на изток, те забелязали в част от небето, между двадесет и тридесет топки от светлина, които приличали на звезди, но се движели. Светлините са имали червени до синьо-бял и оранжеви ярки цветове. Те след това изчезнали зад видимата част на хоризонта в посока изток от мястото на наблюдението на свидетеля.

Публикацията преведе и обработи за Вас: Пешо Симеонов


Относно Петър Симеонов

Автор е на българската документална поредица "Сериозно за НЛО". Занимава се усилено с разпространение на информация свързана с аномални явления. Защитник е на реалните видео документи свързани с НЛО. Изградил е собствен интернет портал специализиран само за българи с идеята за отсяване на истинската от фалшивата информация по темата. НЛО изследовател от 20 години. Пацифист и усърден защитник на природата, истината и вярата в свободата на човешкото въображение.

Вижте също

ОБРАТНО БРОЕНЕ ДО РАЗКРИТИЕТО / Извънземни в древността Еп21/С14

Правителствата по света подготвят ли човечеството за най-стряскащото събитие в човешката история – официалното разкриване …

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.