Начало / НЛО / Ярка светлина се разделя на три над Аляска

Ярка светлина се разделя на три над Аляска

Петър П.Симеонов
Петър П.Симеонов

Попаднах на много интересен клип и побързах да го споделя с читателите на сайта ми. Открих малко повече информация към този видеозапис, която също ще споделя тук и с вас. Това са кадри направени миналата година, показващи един странен ярък кръгъл обект в небето, който “избухва” в три други. Джаред A, потребител на YouTube, е правил обиколка във Феърбанкс, Аляска в три сутринта, когато той забелязал ярка светлина. Той веднага включил камерата на телефона си и малко след това заснел обекта, когато се разделил на две. Един от тях след секунди изчезнал, а другата, която той също успял да заснеме, след минути избухнала в три отделни светлини, които след това образували триъгълник в небето и изчезнали.

Джаред първо публикувал видеото си в YouTube, но по-подробни обяснения са били споделени в Reddit (Reddit е известна социална мрежа, създадена през 2005 год.)

Той разказва, че след като се връщал от мястото на видеозаписа, в района на “the Morris Thompson Visiter Centre”, той отново погледнал нагоре и забелязал ярката светлина, която този път се спуснала с огромна скорост право надолу и след това внезапно изчезнала. Джаред казва още, че обекта, показан във видеото е чист късмет за да бъде заснет в онзи момент. Когато снимал той чувствал вътрешно в себе си страх, но в същото време и развълнуван от това, че е станал пряк свидетел. Той също така посочва, че обектът е много по-ярък, отколкото във видеото. Описва го като истински неземен, нещо което не може да се почувства във видеозаписа.

Джаред коментира под видеото си: “Правих обиколка и забелязах нещо странно в небето. Уловено е в 3:00 часа сутринта на 13 май 2016 във Феърбанкс, Аляска.”


 

Относно Петър Симеонов

Автор е на българската документална поредица "Сериозно за НЛО". Занимава се усилено с разпространение на информация свързана с аномални явления. Защитник е на реалните видео документи свързани с НЛО. Изградил е собствен интернет портал специализиран само за българи с идеята за отсяване на истинската от фалшивата информация по темата. НЛО изследовател от 20 години. Пацифист и усърден защитник на природата, истината и вярата в свободата на човешкото въображение.

Вижте също

ОБРАТНО БРОЕНЕ ДО РАЗКРИТИЕТО / Извънземни в древността Еп21/С14

Правителствата по света подготвят ли човечеството за най-стряскащото събитие в човешката история – официалното разкриване …

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

You cannot copy content of this page