Начало / ПРИСЪЕДИНЕТЕ СЕ КЪМ НАС

ПРИСЪЕДИНЕТЕ СЕ КЪМ НАС

ПОМОЩЕН ВИДЕО КЛИП ЗА РЕГИСТРАЦИЯ

НА ЛОВ ЗА СКИНУОКЪР / 2018

Документален филм на Джеръми Кениън Локърър Корбел.

Въз основа на най-продаваната книга на Джордж Кнап и д-р Колм Келехър, ¨На лов за скинуокър” (Hunt For The Skinwalker) е документален филм за най-интензивното научно изследване на “паранормални” горещи точки в човешката история. Ранчото “Skinwalker” вече е известено в целия свят. В продължение на стотици години, многобройни плашещи, на пръв поглед паранормални събития са били докладвани от живописния пейзаж около ранчото, включително светещи сфери, НЛО, осакатяване на животни, неизвестни същества, полтъргайст и много други необясними инциденти. Обвит в мистерия, изчерпателно мултидисциплинарно научно изследване бе инициирано и оглавено от енигматиченият космически магнат и милиардер Робърт Бигелоу. Той организира високо класифициран екип от учени с докторска степен. Учените и техните следователи са прекарали повече от 10 години в ранчото, интервюирали свидетели, търсели обяснения, и пряко противопоставяне на неизвестна интелигентност. Последните заглавия разкриха, че второто публично финансирано паранормално проучване е инициирано от национално разузнаване по отбраната на САЩ. (Виж още)

ЗАГАДКИТЕ НА ДРЕВНИЯ СВЯТ /БГ превод/

Специална документална програма на CBS, организирана от Дарън МакГавин, обсъждаща древните мистерии около пирамидите на Египет, Предсказанията на Нострадамус, Бермудския триъгълник и Тайната на Плащеницата от Торино. (Виж още)

КАКВО СЕ Е СЛУЧИЛО НА ЛУНАТА? /БГ превод/

Анализ на лунната фотография – Този завладяващ документален филм поставя сериозно съмнение в автентичността на мисиите “Аполо” и съдържа информация, която оспорва обявените способности на НАСА да успее да изпрати човек на Луната и да го върне безопасно на Земята. Нови доказателства ясно показват, че НАСА използва измамни снимки, за които твърдят, че са направени на лунната повърхност. Тези констатации се подкрепят от анализа и свидетелските показания на експерти от широк спектър и научни дисциплини.(Виж още)

ДРЕВНИТЕ ИЗВЪНЗЕМНИ / 12 сезон/БГ превод/

“Древните извънземни” изследват спорната теория, че извънземните посещават Земята в продължение на милиони години. От епохата на динозаврите до древния Египет, от ранните пещерни рисунки до продължаващите масови наблюдения по целия свят. Всеки епизод от този сезон дава историческа дълбочина на въпросите, спекулациите, провокативните противоречия, отчетите от първа ръка и обоснованите теории около тези дебати. Интелигентни същества от космоса посетили ли са Земята преди хиляди години? (Виж още)

ДРЕВНИ ЦИВИЛИЗАЦИИ /1 сезон/

Какво скрито знание се крие в нашето древно минало? Екип от известни учени се събира, за да надхвърли митовете, артефактите и мистериите на повърхността, открити в древни текстове и изгубени градове от цял ​​свят. Пътуване през Едем и Гностическата градина до пирамидите и Вавилонската кула, за да разчете кода, разпръснат в древните цивилизации. (Виж още)

КАТАЛОГ

You cannot copy content of this page