Начало / НАУКА / OБСЕРВАТОРИЯТА ¨HESSDALEN¨ НАБИРА ВСЕ ПОВЕЧЕ ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА НЛО

OБСЕРВАТОРИЯТА ¨HESSDALEN¨ НАБИРА ВСЕ ПОВЕЧЕ ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА НЛО

Обсерваторията в Норвегия “Hessdalen” за научно документиране на НЛО, набира все повече доказателства за реалното съществуване на извънземен интелигентен живот. Лорд Келвин казва през 1900 г., че няма нищо ново да бъде открито в областта на физиката, но студенти и учени от Университета на Ostfold, Hessdalen, Норвегия са доказали, че той бърка, тъй като те документират това, което научните среди и масмедиите все още наричат НЛО. Така се оказва, че не само Айнщайн е нарушил глупавото изявление на Келвин, но и много други са доказали, че той е бил тотално неадекватен в това свое изказване, през годините.
Хората са открили в цялата история, че Земята е кръгла, а не плоска, както се е смятало дотогава. Тежки машини вече могат да летят и да пътуват в продължение на километри. Сега се оказва, че Земята не е център на вселената. Концепцията за съществуването на НЛО е исторически действителна и обсъдена от учени в целия свят. Единствената обаче, НЛО интерактивна научна обсерватория на Земята е Обсерваторията Hessdalen, която вече е документирала много странни явления през годините, под заглавието “Хасдален Проект” (Виж тук).

Hessdalen Peshakoffstudio_00000
Учени от НАСА работят в долината Хасдален, докато разследват НЛО в района.

Всъщност Hessdalen е малка котловина в централната част на Норвегия. В края на 1981 г. и през 1984 г., жителите на долината стават загрижени и разтревожени от странни, необясними светлини, които се появили на много места из долината. По време на пика на активност е имало около 20 доклада в седмицата. Проект “Hessdalen” е създаден през лятото на 1983 г. за разследване, което се извършва между 21 Януари и 26 Февруари 1984 година. Петдесет и три явления са били засечени по време на разследването. Можете да прочетете подробности в техническият им доклад (Виж тук). Имало е и допълнително разследване през зимата на 1985 г., но в този период не са докладвани странни наблюдения и е нямало засичане от аудио визуалната техника от последно поколение, поставена за документиране на явленията. НЛО все още се наблюдават в долината Hessdalen, но тяхната честота е намаляла с около 20 наблюдения на година. Специална автоматична станция за измерване е поставена в Hessdalen през август 1998 г. Резултатите можете да прегледате на сайта им, чиито адрес оставям най-отдолу, след тази публикация.

hessdalen
Hessdalen-phenomena-4Но защо тези видео доказателства на НЛО от обсерваторията, са оповестени официално, съвсем наскоро в социалните медии? Отговора може би се крие в неотдавнашния ход от страна на НАСА, да събере някои от най-престижните учени в света, за да избере най-добрият и подходящ начин да кажете на света, че човечеството не е само. Може би, броят на изслушванията на Конгреса за НЛО през 2014 год. на хиляди хора, които са участвали и участват в тези изследвания, стават все по-развълнувани да споделят истината със света. Много хора вярват, че човечеството не е само във вселената, и че има живот някъде там в безкрайният космос.

Hessdalen-phenomena-6

В продължение на векове, стотици хора са рискували репутация и обществен статут, за да споделят своите срещи с НЛО или извънземни същества. Дори и високопоставени военни служители и хора от политиката са изразявали смело своите убеждения, че НЛО са реални. НЛО документацията варира от любителски снимки, снимки от научни изследвания и видеоклипове от документални филми с научна цел.
Hessdalen-phenomena-7Въпреки че видеозаписа с НЛО направен в Обсерваторията Hessdalen през 2007 г., едва наскоро се появи в кръга на социалните медии, което води до спекулации, че видеото е изследвано в секертност от обществото, за да се завери със сигурност достоверността му в продължение на много години. Видеото, наречено още като Hessdalen явлението в Норвегия, е било заснето от студенти и учени. Зрителите по-долу, не трябва да се съсредоточават върху първия запис с НЛО, но на втория. Обсерваторията в Норвегия е проектирана и създадена високо технологична видео мрежа, за да се правят снимки в района на всяка минута. Хората, които стоят зад екипа на обсерваторията, твърдят че имат безспорно доказателство за извънземния произход на НЛО и явен контрол над обектите от интелект на много високо ниво.

Hessdalen-phenomena

Официален сайт на обсерваторията тук: www.hessdalen.org

Относно Петър Симеонов

Автор е на българската документална поредица "Сериозно за НЛО". Занимава се усилено с разпространение на информация свързана с аномални явления. Защитник е на реалните видео документи свързани с НЛО. Изградил е собствен интернет портал специализиран само за българи с идеята за отсяване на истинската от фалшивата информация по темата. НЛО изследовател от 20 години. Пацифист и усърден защитник на природата, истината и вярата в свободата на човешкото въображение.

Вижте също

ФУКУШИМА. радиационна авария от VII-ма, най-високата, степен по международната скала за ядрените събития.

Европейската комисия спира забраната за внос на облъчена храна от Фукушима. “Човек чувства заплаха от …

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.