Real Time Web Analytics
Начало / Без категория / UFOS, Warp Drives и Stargates са в тайния списък на изследователските проекти на Пентагона

UFOS, Warp Drives и Stargates са в тайния списък на изследователските проекти на Пентагона

peshakoff
Петър Симеонов

Американското разузнавателно управление на САЩ има един голям страх, а това е някой, някъде по света да има тайно предимство под формата на неизвестно оръжие, което би могло да унищожи политиката им за глобална световна суперсила. Скоро стана ясно, че Русия притежават подобни оръжия. И в свят на висш пилотаж в шпионажа, тези оръжия са убегнали по някакъв начин от американското разузнаване, което пък ги премества в класацията от първа в трета световна сила, след Китай и Русия. (Виж примери тук и тук). Ето защо и Тръмп се оттегли от ядреното споразумение с Русия. Така че сериозно се разработват все по-нови и тайни проекти за разследване на НЛО, технологиите на тези космически апарати и дори проучвания за звездни портали. Всъщност САЩ харчи сериозни пари за подобни изследвания. Днес повече от всякога тайните проекти на Пентагона навлизат в света на научната фантастика, а всъщност те са факт, като се прехвърлят към частни корпорации, които могат да пазят в пълна секретност действията си, защото тях не ги засяга закона за свобода на информацията или FOIA. Този закон засяга само държавната информация. Така, че в бъдеще много трудно би се открила документирана информация за подобни съмнителни тайни програми. Хитро нали? Скоро беше разсекретен един списък, който получих и който ще споделя с читателите на сайта ми. В него са поставени секретни проекти, които са поставени на дневен ред и които изискват специално финансиране. Това е списък на DIA  (Defense Intelligence Agency) пазен дълго време в пълна тайна и от него става ясно, че агенцията сформира екипи, които дълбоко да проучат всяка една необикновена идея, с която се сблъскват, според файловете, публикувани по искане за свобода на информацията.

Стивън Афтъргуд (Steven Aftergood), директор на „Проект по държавните тайни“ на Федерацията на американските учени, насочен към борба с прекомерната секретност,  каза, че този вид теми се нуждаят от повече пари, отколкото ни се казва, че изискват. Разузнавателното управление на американското отбранително министерство е публикувало списък с 38 изследвания, финансирани в рамките на AATIP. Вижте част от тях в този разсекретен документ.

Ето и кратък превод на заглавията на проектите в този списък

1. Инерционен Електростатичен Термоядрен Синтез

2. Напреднала Ядрена Система за задвижване за Пилотирани мисии в дълбокия космос

3. Пулсираща Високоенергийна Микровълнова технология

4. Достъп до космическото пространство

5. Напреднала система за задвижване в космоса, базирана на вакуум

6. Биосензори и Био-микроелектромеханични системи

7. Система за невидимост

8. Годни за пътуване чеервеви дупки, звездни портали и негативни енергии

9. Високочестотни комуникатори на гравитационни вълни

10. Ролята на свръхпроводимите материали в гравитационните проучвания

11. Антигравитация за аеровъздушни приложения

12. Полеви ефект върху биологичните тъкани

13. Позитронна система за задвижване в пространството

Звучи, като филм от света на научната фантастика нали? А това са реални секретни програми. Докато обществото не осъзнае, че системата, в която е поставено умишлено да губи времето си като финансово зависима съвкупност от оглупели индивиди, е лъжовна и реалността в която изживява ценното си време всяко човешко същество, оставило се наивно да бъде манипулирано и използвано, е фалшива, хората, които смятат себе си за “богопомазани” използват тази концепция, за да добиват все повече власт над тази увеличаваща се маса от оглупели съзнания. Всеки усеща инстинктивно, че човешката цивилизация днес се развива в напълно грешна посока. Човека става все по-зъл и все по-налудничав. Злото не задава въпроси, защото ги убива в зародиш. Ето защо все по-малко хора си задават въпроса, защо се трупат все по-мощни оръжия, които са в състояние днес да унищожат човечеството, няколко пъти. На мен лично, голяма част от човечеството днес ми прилича на бебе с биберон. Много пъти съм казвал тук, че първата лъжа с която се сблъсква човек е биберона. Изглежда разглезването на зрелия индивид с материални облаги е доказателството, че той никога няма да осъзнае лъжата в която е въвлечен или с други думи, той все още смуче онзи биберон, който го кара да замълчи, когато го боли и да извика, когато има нужда от помощ.

Публикацията подготвиха за Вас: Петър Симеонов и Александър Тодоров.

Споделяйте тази информация. Ако в основните национални електронни медии днес е пълно с фалшиви новини, глупава прозападна пропаганда, незаконно подстрекателство към кредити и хазарт, излишни материални облаги, енергийна зависимост при наличието на свободна енергия, финансово робство и геополитика, бъдете вие медията и разпространявайте. А ако имате желание да се присъедините към нас, можете да го направите като се абонирате за сайта със символичната сума от 3 евро. Така ще имате достъп и до невидимата част от сайта. С паричния фонд събиран всеки месец, ще се работи усърдно за превод и представяне на проверена, истинска и реална информация по темите свързани с НЛО. За да бъдем независими се изисква самофинансиране, което може да се случи единствено чрез вас и хората, които ценят нашия труд. Благодарим Ви предварително.

СЪДЪРЖАНИЕ ЗА АБОНАТИ

ПРОЕКТ “СИНЯ КНИГА”

С български превод от Александър В. Тодоров

                  

    

Древните извънземни /12/
Древните извънземни /12/
НЛО – Разкриване на истината /1 еп/
НЛО – Разкриване на истината /1 еп/
БОБ ЛАЗАР: ЗОНА 51 И ЛЕТЯЩИ ЧИНИИ
БОБ ЛАЗАР: ЗОНА 51 И ЛЕТЯЩИ ЧИНИИ
ДРЕВНИ ЦИВИЛИЗАЦИИ /11 епизода/
ДРЕВНИ ЦИВИЛИЗАЦИИ /11 епизода/

Относно Петър Симеонов

Автор е на българската документална поредица "Сериозно за НЛО". Занимава се усилено с разпространение на информация свързана с аномални явления. Защитник е на реалните видео документи свързани с НЛО. Изградил е собствен интернет портал специализиран само за българи с идеята за отсяване на истинската от фалшивата информация по темата. НЛО изследовател от 20 години. Пацифист и усърден защитник на природата, истината и вярата в свободата на човешкото въображение.

Вижте също

Пентагонът потвърди, че изтеклите видеозаписи с НЛО са автентични

Три видеоклипа, заснети от американски пилоти, с кадри на „неидентифициран въздушен феномен“, са признати за автентични според изявление на …

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.