Начало / НАУКА / Научно доказателство. Човека е създаден от извънземна раса.

Научно доказателство. Човека е създаден от извънземна раса.

Н а път е научна констатация, потвърдена с доказателства. Съвременният човек  е създаден вследствие на смесване между извънземни и неандерталци! Изумително ново разкритие буквално разтърси научната общност миналата седмица в Лондон. На научна конференция на Кралската научна общност беше обявено нещо наистина революционно според BBC! Според ново изследване, генетичната „рецепта“ на един от нашите прадеди – Денисовия човек, разкрива нещо наистина шокиращо! Съществуват гени на абсолютно неизвестно за науката същество! Ясно доказателство, че древните ни прадеди са плод на съвкупление между древни хора и „нещо друго“.

ALIENS-ANCIENT-JPG

Главозамайващото в случая е, че генетичният отпечатък на мистериозното същество е абсолютно непознат! Никога не е срещан до сега в природата- при хора или животински видове! Това е наистина революционно, защото доказва, че човекът е плод на “извънземна интервенция”. Според някои учени мистериозният ген е на клон от човешките видове, който е обитавал Азия, но водещият палеонтолог от Лондонския музей на природните науки Крис Стингър казва: “Това не е ДНК на човек, или на същество, което наподобява човек! Истината е, че си нямаме и най-бегла идея за източника на този генетичен материал. Никога не сме виждали нещо подобно! Има сериозна вероятност ДНК-то да не е на същество от този свят!”

ALIEN-DNA-2_00000

Още древните шумерски летописи разказват, че „искрата на интелекта“ на модерния човек е дадена от извънземна раса! Според водещи експерти като Ерих фон Деникен искрата е дадена на хората чрез съвкупление на примитивни женски екземпляри /наподобяващи примати/ и извънземни! Поколението на тези жени са първите хора – микс между земно и извънземно ДНК! Точно генетичният материал на извънземните е искрата, която е дала интелекта на модерния човек! Интелектът е нашия „подарък“ от древните ни бащи! Но защо ни е даден този безценен дар, които ни прави по-различни от всички други живи организми на планетата!? Според Зекария Сичин, човекът е създаден от расата на Анунаките, които са били един вид експлоататори на природните ресурси на планетата, и по-конкретно са извличали златото от земята. Причината за техния „подарък“ към хората е доста прозаична – да ги направят по-ефикасни работници, които да вършат черната работа! В последствие в резултат на военен конфликт с друга извънземна раса анунаките напускат планетата ни и оставят „поумнелите“ хора да се грижат сами за планетата.

Kрис Стингер
Kрис Стингер

Новите научни открития, ясно индикират, че древната шумерска легенда е истина! Мистериозният ген е ключът към вечния въпрос на човечеството – защо хората са по-различни от другите същества на планетата!

ANUNAKI

За повече информация: www.dnalc.org

Относно Петър Симеонов

Автор е на българската документална поредица "Сериозно за НЛО". Занимава се усилено с разпространение на информация свързана с аномални явления. Защитник е на реалните видео документи свързани с НЛО. Изградил е собствен интернет портал специализиран само за българи с идеята за отсяване на истинската от фалшивата информация по темата. НЛО изследовател от 20 години. Пацифист и усърден защитник на природата, истината и вярата в свободата на човешкото въображение.

Вижте също

COVID-19: Какво знаем досега за новия коронавирус?

Заразна респираторна болест, която за първи път беше открита в Китай през декември 2019 г., …

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.